Voorleesverhaaltje voor het slapen gaan voor Sylvana Simons

Je bent nu toegetreden tot een Turkse partij. Ik weet, voor je daar over begint, andere minderheden worden ook aangezocht. Wat jij niet weet, is dat dat usance is binnen de islamitische veroveringsdrift om andere minderheden voor het karretje te spannen. Maar daar wil ik je niet over voorlezen. 

Je bent heel begaan met de slavernij begrijp ik. Ik ook. Ik hecht zeer aan mijn, en ieder anders, vrijheid. Onze voorouders hebben verschrikkelijke dingen gedaan. Die van jou verkochten slaven aan die van mij. En jouw voorouders hadden die op hun beurt hoogstwaarschijnlijk weer gekocht van de Mohammedanen, dat waren en zijn tenslotte de grootste slavenhandelaars- en houders aller tijden (archiefje).

Maar gelukkig dwongen de Amerikanen en Europeanen uiteindelijk bijna de hele wereld om met die walgelijke praktijk te stoppen.

Ik wil je iets voorlezen over de geschiedenis van Turkije. Het gaat over slavernij, waar jij en ik zo op tegen zijn en waarvoor ieder land op de wereld zich, dat zich daar in het verleden aan bezondigd heeft, zou moeten verontschuldigen.

Lig je lekker? Dan zal ik je een stukje voorlezen. Het komt uit “De Kracht van de Rede” van Oriana Fallaci. Ik begin op pagina 53 bij de laatste zin en lees voor tot op 1/3 van pagina 55, er staan niet zo heel veel letters op elke pagina en ze zijn ook nog eens vrij groot, dus het vergt niet heel veel tijd.

Uit de Nederlandse vertaling, tweede druk (september 2005, eerste druk is van maart en het origineel verscheen in 2004). ISBN 90 351 2753 6

Niet dat je het boek kan kopen. Het is ook niet verboden. Het is simpelweg onverkrijgbaar. (vandaar dat ik het copyright schend, als iemand me wil beboeten dan weet je me te vinden).

En dat wat in de eeuw erna gebeurde is niet minder bloedstollend. In 1512 besteeg Selim de Bloeddorstige namelijk de troon van het Ottomaanse Rijk. Nog altijd volgens de wet op de broedermoord, kwam hij aan de macht nadat hij twee broers, vijf neven, verschillende kaliefen en ook nog een onbekend aantal viziers had gewurgd, en het was dit individu dat de man verwekte die de Islamitische Staat (ja, ze zegt het in 2004, Fub) Europa wilde stichten: Soliman de Grote. En inderdaad was Soliman nog maar net gekroond of hij stelde een leger samen van bijna vierhonderdduizend man, dertigduizend kamelen, veertigduizend paarden, en driehonderd kanonnen. Vanuit het inmiddels islamitisch geworden Roemenië trok hij in 1526 naar het katholieke Hongarije en, ondanks de heldhaftigheid van de verdedigers, hakte hij hun leger in minder dan 48 uur in de pan. Vervolgens bereikte hij Boeda, het huidige Boedapest. Hij stak het in brand, bezette het, en raad eens hoeveel Hongaren (mannen, vrouwen en kinderen) meteen al terechtkwamen op de slavenmarkt die inmiddels in Istanbul geopend was? Honderdduizend. En raad eens hoeveel er het jaar daarna terechtkwamen op de markten die concurreerden met die van Istanbul, met andere woorden op de bazaars in Damascus, Bagdad, Caïro en Algiers? Drie miljoen. Maar zelfs toen was Soliman nog niet tevreden. Om de Islamitische Staat Europa te verwezenlijken stelde hij daarom een tweede leger met nog eens vierhonderd kanonnen samen en trok in het jaar 1529 van Hongarije naar Oostenrijk. Het ultrakatholieke Oostenrijk, dat zo langzamerhand beschouwd werd als het bolwerk van de christenen. Goed, hij slaagde er weliswaar niet in om het te veroveren (na vijf weken van vergeefse aanvallen, gaf hij er de voorkeur aan zich terug te trekken), maar terwijl hij zich terugtrok, slachtte hij dertigduizend boeren af, die het niet waard waren om verkocht te worden in Istanbul, Damascus, Bagdad, Caïro of Algiers, omdat de prijs van een slaaf veel te laag geworden was door die drie miljoen en honderdduizend Hongaren. 

Snap je nu ook een beetje waarom die Hongaren niet zo’n zin hebben in de Ottomaanse invasieplannetjes van de EU?

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Voorleesverhaaltje voor het slapen gaan voor Sylvana Simons

 1. Horatius // 25/05/2016 om 13:22 //

  Dit zeer educatieve stukje Islamitische geschiedenis zal waarschijnlijk geen enkele indruk maken op onze medelander Sylvana Simons.: extreem rechtse propaganda vanuit de onderbuik geventileerd om deze vredelievende religie in een kwaad daglicht te stellen.

  Dit pienter ogende vrouwtje laat zich uiterst naïef misbruiken door een paar handlangers van Erdogan (de opvolger van Soliman de Grote) om de Islam te promoten in Nederland.
  Op het juiste moment kan ze een schop onder het al of niet fraaie achterwerk krijgen na bewezen diensten, want deze slimme moslims hebben maar een doel: het islamiseren van Europa en dan het liefst op democratische wijze, dus via de stembus.

  Sylvana S. staat graag in de belangstelling en die krijgt ze nu volop via de sociale media en de talloze Linkse (priet)praatprogramma’s op TV. Haar persoonlijke beveiliging is nu al bij voorbaat geregeld mocht ze bij de eerstkomende parlementsverkiezingen een Kamerzetel bemachtigen.

  We verheugen ons nu al als ze tijdens een Kamerdebat de degens moet kruisen met Geert Wilders over onderwerpen als islamisering, vrouwenbesnijdenis, veelwijverij, criminaliteit en terrorisme gepleegd door Marokkanen en de chantagepolitiek van Erdogan die Europa wil opschepen met minstens 500.000 vluchtelingen van overwegend moslimsignatuur.

  Geert maakt dan ongetwijfeld gehakt van haar via harde feiten, statistieken en het gegeven dat ons land tolereert dat Turken en Marokkanen over een dubbele nationaliteit beschikken en volledig loyaal zijn aan hun voormalige landen van herkomst.
  Deze leden van de 5e (moslim)colonne worden zelfs na een langdurig leven op kosten van onze verzorgingsstaat begraven in Turkije en Marokko.

  Maar na bewezen politieke diensten is het ook goed leven van een ingecalculeerde wachtgeldregeling en dan is er een onbezorgde toekomst voor Sylvana S. als buurtmoeder in een van de talloze probleemwijken in ons land waar moslimjongeren hun tijd verdoen met het in brand steken van auto’s en andere criminele praktijken. Mocht er hier ooit een burgeroorlog uitbreken dan wordt de zwarte piet toegespeeld aan de PVV met haar z.g. extreemrechts gedachtegoed.

  Wij wensen haar veel succes en een comfortabel ruim inkomen (voor zover al niet aanwezig).

  Maar aan onze veelbesproken tolerantie en incasseringsvermogen komt ooit een einde…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: