Egyptische moslims belagen christelijke vrouw

favoriete behandeling voor christenen onder islam

CAÏRO – Woedende moslims hebben in Minya in het zuiden van Egypte huizen van christenen in brand gestoken en een zeventigjarige vrouw naakt door de straten gejaagd, omdat boze tongen beweerden dat haar christelijke zoon een affaire had met een moslimvrouw. De politie heeft vijf verdachten opgepakt en zoekt nog achttien anderen.

Telegraaf >>

Wat geen enkel probleem is voor de paljas in het Vaticaan om:

Twee van de belangrijkste religieuze leiders zijn weer vrienden

Een historisch moment, maandag in het Vaticaan: voor het eerst ontving de paus grootmoefti Ahmed el-Tayeb, misschien wel de belangrijkste figuur in de moslimwereld. Die wilde jarenlang weinig van het Vaticaan weten, maar is nu duidelijk aan het ontdooien. Waarom zoeken de twee elkaar nu weer op?

Trouw >>

islam en genocide op christenen >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: