islamisering: jacht op Joodse producten

Antizionisme, de Joden geen eigen veilige staat gunnen, terwijl een groot deel van de wereld ze naar het leven staat, is niets anders dan antisemitisme.

Het was Mohammed zelf, het grote voorbeeld voor elke moslim (of die nou weggezet wordt als gematigd of niet), die bij Khaybar honderden Joden de kop snelde en hun vrouwen tot seksslavin nam. De Jodenhaat in de islam is al zo oud als de islam zelf, zo oud als tot in de tijd van Mohammed. 

Die slag bij Khaybar geldt nog steeds als voorbeeld voor veel moslims. Zo werd het bijvoorbeeld in Den Haag door ISIS-aanhangers geroepen: “Khaybar Khaybar, ya yahud, Jaish Muhammad, sa yahud” en “Dood aan de Joden”. Von Aartsen zag er geen kwaad in.

In de Islamitische traditie, wordt het lied “Khaybar Khaybar, ya yahud, Jaish Muhammad, sa yahud”, wat zoveel betekent als “Joden, herinner je Khaybar, het leger van Mohammed keert weer”, gebruikt als strijdkreet wanneer zij Joden of Israëliërs aanvallen. Het wordt dus vrij veel gezongen in het Midden-Oosten (he he!) en dat tot op vandaag. Lees op deze blog hier meer over de historiek achter dat strijdlied. Brabosh >>

01Door heel Europa zijn de Joden op de vlucht. In Zweden zijn Joden inmiddels niet meer welkom bij de Kristallnachtherdenking en ook in Nederland is die gekaapt door fanatiekeantisemieten moslims en zich anti-fascisten noemende fascisten. Bij Joodse scholen, musea en het Anne Frank huis staan tegenwoordig politieposten en dat is niet omdat er bedreigingen zijn gekomen vanaf de biblebelt. Iedereen weet dat het de intense moslimitische Jodenhaat is. Ook Mark Rutte weet dat, want het valt niet te ontkennen, en ook Asscher weet dat. Maar dat wandelend glijmiddel poogt uit alle macht om onderzoeken naar de immense Jodenhaat van zijn stemvee in de onderste lade te verstoppen.

01

In Toulouse schoot Mohammed Merah Joden dood. In Parijs werden synagoges aangevallen. Het was een moslim die vier mensen doodschoot bij het Joods museum in Brussel. Na de executie van Charlie Hebdo was het in een Joodse supermarkt dat de moslim Amedy Coulibaly 4 mensen vermoordde en er dertig gijzelde. Na de mislukte aanslag in Kopenhagen op de cartoonist Lars Vilks was het een moslim die de Joodse bewaker van de synagoge doodschooten nog twee anderen verwondde.

01

De Jodenhaat is een onlosmakelijk component van islam. Zo oud als Mohammed en …, niet uit te bannen door een concept -integratie- dat helemaal geen vat heeft op mohammedanen, zal het een vast onderdeel van islam blijven tot de Laatste Dag:

“De dag des Oordeels komt niet totdat moslims alle Joden ter dood hebben gebracht, totdat de Jood zich achter stenen en bomen verstopt. De stenen en bomen zullen zeggen: “O, moslims, o, Abdoela, er is een Jood achter mij, kom, en doodt hem”. Alleen de Gharkadboom zegt dit niet – want het is een Joodse boom.”

islam, nazisme en antisemitisme >>

Comments zijn gesloten.

3 Comments on islamisering: jacht op Joodse producten

 1. Alleen de Gharkadboom zegt dit niet – want het is een Joodse boom.

  Waarom is dit een Joodse boom, bestaat er dan ook een islamitische struik of zo, of een andere gewas waar een geloof bij staat vermeld.
  Christelijke gras sprietjes b.v. (misschien bestaat dit wel)

  Like

 2. Ik vraag me af welke autoriteit docP heeft, dat ze überhaupt het recht geeft om in winkels te gaan inspecteren.

  Ik heb eerder het vermoeden dat het een willekeurig Jodenhaat clubje is, dat intimideert en discrimineert.

  Haar enige doel is Joden- en mensen die goede verstandhoudingen met joden, het jodendom en de staat Israël hebben, op hun ziel te trappen. Want kwetsen is het enige wat ze doen.

  Als ze zo begaan zijn met het lot van het “Palestijnse” volk, waarom demonstreren ze dan niet tegen de wrede executies van “Palestijnse” burgers door Hamas?

  Like

 3. H.NABER // 02/06/2016 om 11:19 //

  MAAR ER IS WEL KIKUYU GRAS,GRAS WAT MET ZAAD EN STEKJES WORD GEPLANT EN HEEFT HEELVEEL UITLOPERS.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: