islamisering: shariakaas

DE NEDERLANDSE KEUKEN : BOYCOT SHARIA KAAS!!

In de Nederlandse supermarkten liggen verschillende producten die halal zijn, zonder dat het op de verpakking staat! Zo ook ALLE kaasproducten van Friesland-Campina! In deze kaas wordt stremsel toegevoegd van koeien die islamitisch ritueel geslacht zijn! BOYCOT deze troep vrienden van Liefde voor Holland!! STOP de Islamisering van Nederland! Vlees, kaas, suiker en zelfs babyvoeding; we kopen het allemaal wel eens in de supermarkt maar weten we eigenlijk wel dat deze producten halal kunnen zijn? Bekijk HIERRRRRRR de televisiereportagereportage van het programma ‘Dit is de dag‘ om meer te weten te komen over verborgen halalproducten (op minuut 12:08 geeft de #Campinawoordvoerder ZELF toe dat al hun kaas halal is). Wat is halalkaas dan? Om kaas te maken is stremsel nodig, stremsel is een complex van spijsverteringsenzymen dat aanwezig is in de maag van ieder zoogdier. Het wordt voornamelijk gebruikt voor de productie van kaas. Stremsel wordt voornamelijk gewonnen uit de lebmaag van kalveren als nevenproduct van de kalverslachterij. In dit geval dus kalveren die volgens de islamitische slachtmethode zijn geslacht!

h/t ‘Liefde voor Holland

Fenixx >>

islam en halal >>

halal-lijst >>

islamisering >>

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: