Erdogan noemt Koerden ,,ongelovigen” en ,,zoroastriërs”. En Mark Rutte is een oorlogsmisdadiger

In de Telegraaf.

De Yezidi’s zijn Zoroastriërs. Niet helemaal, maar ze komen het dichtst bij van wat daar nog van over is. Zonaanbidders, vuuraanbidders, polytheïsten of ongelovigen volgens islam.

En dat is dodelijk als je geconfronteerd wordt met islam. Polytheïsten hoeft namelijk niet de optie tot bekeren en eventueel in plaats daarvan het betalen van een speciale racistische belasting geboden te worden, de jiziya. Van polytheïsten en ongelovigen mag gelijk de kop er af als het aan de volgers van Mohammed ligt.

isisislam

En zo geschiedde toen de meest letterlijke volgers van de oorlogsprofeet onder leiding van Abu-Bakr-al-Baghdadi, genoemd naar de eerste kalief, die volgens ontkennend Nederland niks van islam weet, omdat ze er zelf alles van weten zonder zich ook ooit maar in islam verdiept te hebben, genaamd ISLAMITISCHE Staat zich op de Yezidi’s stortten.

De Yezidi’s, levend op de rand van Koerdisch gebied, geaccepteerd en beschermd door de Koerden, werden behandeld zoals de koran dat gebiedt. Ze werden in slavernij gevoerd en gegenocideerd. Al mocht dat van Frans Timmermans niet zo heten.

,,ongelovigen” en ,,zoroastriërs”

Noemt Erdogan de Koerden. Dat is een islamitische license to kill.

Niet meer, niet minder. En onontkenbaar. Het is de heilige ultieme opdracht van islam. Het voornaamste waar islam om draait, de essentie van islam. Verovering, overheersing door middel van onderwerping dan wel massamoord.

Het is de reden voor de Armeense, Griekse en Assyrische Genocide, die door Mark Rutte aangeduid wordt als de Armeense Kwestie, als was die een volleerd Holocaust-ontkenner. Wat dat betreft is er geen millimeter licht tussen de Ottomanen van DENK en Mark Rutte.

Als er al een verschil is tussen DENK en Mark Rutte dan is het dat de eersten geen geld overmaken naar de Ottomaanse Hitler en Mark Rutte 6 miljard overmaakt naar deze regelrechte nazi. Mark Rutte financiert genocide.

Het is de islamitische oorlog tegen de ongelovigen waarmee Erdogan zijn genocide op de Koerden rechtvaardigt en waardoor het aandeel christenen in de bevolking van Turkije de afgelopen honderd jaar teruggelopen is van 20-25% tot minder dan 1%.

E zijn een half miljoen mensen op de vlucht in Zuid-Turkije Noord-Koerdistan. Het is de tactiek van Enver Pasha toen anderhalf miljoen Armeniërs de woestijn ingejaagd werden en dat met hun leven moesten bekopen. Nadat islam-critici en Turkije-Watchers er al zeker een jaar over berichtten kon van de week zelfs Mark Rutte’s eigen propagandashow het niet langer ontkennen.

Het is deze eeuwige islamitische genocide op de christenen die het christendom uitgeroeid en vernietigd heeft in Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

En deze genocideplegers worden door Mark Rutte rijkelijk beloond met 6 miljard euro’s en hartelijk onthaald in ons land omdat er hier nog wat restanten Chistendom aanwezig zijn om korte metten mee te maken zoals islam al 1400 jaar doet.

Mark Rutte is een oorlogsmisdadiger en hij wil U ook dood. En elke VVD-stemmer is medeplichtig.

Vertel dat maar op je volgende verjaardagsfeestje.

 

 

 

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: