Islamitische Staat mag geen school beginnen in Amsterdam, maar wel in Den Haag van Sander Dekker (VVD)

Ik had het opgeslagen onder ‘islamisering‘, want dat is toch wel het voornaamste wat ik bij hou op dit blog, maar in Den Haag mag dus een islamitische middelbare school openen:

01

En in Amsterdam niet, terwijl het dezelfde organisatie is die daar voor pleit. Een organisatie die openlijk steun betuigt aan ISIS:

Het bestuurslid van de Stichting Islamitisch Onderwijs Amsterdam en Omstreken (SIO) betuigde medio 2014 openlijk zijn sympathie voor de terreurgroep Islamitische Staat. Telegraaf >>

Zeg, Sander WeigerDekker, als dit je argument is, dan zou je elke moskee en elke islamitische school, en überhaupt elke volgeling van de bloedprofeet moeten weigeren.

De vrees bestaat dat de school de leerlingen van de maatschappij laat afkeren.

Gekkie.

Dat is precies waar jullie al die tijd, decennia, voor gepleit hebben; kom maar binnen met behoud van je eigen cultuur en afkeer van de onze, dat lost de minister van segregatie, Lodewijk Asscher wel op:

koran-vrienden

Begint het al een heel klein beetje te dagen? Hele gewone, ontzettend gematigde moslims steunen ISIS, omdat die precies doen wat het voorbeeld, de profeet voor alle mohammedanen, Mohammed ook deed.

B6B7hzMCcAE89MW

Mohammedanisme is about Mohammed, allah heeft die verzonnen om zijn misdaden te rechtvaardigen. Het hele ruime merendeel van de koran en de hadith’s gaat erover dat een mohammedaan de geboden van Mohammed moet opvolgen, allah wordt slechts ter hulp geroepen als Mo het zelf niet meer af kan.

Asscher wil niet weten dat 80% van de Turken ISIS steunt en verdonkeremaant vervolgens onderzoeken. Dat is niet omdat het niet waar is, maar omdat het Asscher, de mohammedanenimporteur, niet zo goed uitkomt bij zijn strijd tegen Nederland.

We zien elke dag wat Turkije tegen de Koerden doet, en iedereen die met open ogen kijkt weet dat ISIS Turkije vol de Koerden aanvalt op alle fronten met de 6 miljard van jou en Mark Rutte.

Er is geen verschil tussen ISIS en Turkije. Hier staat mijn dossiertje over IS, en hier over Turkije. Turkije = IS, IS = Turkije. Er kan geen misverstand over bestaan.

Er is niks gematigd of extreem of salafistisch of fundamentalistisch of salafistisch of geradicaliseerd aan mohammedanen.

Mohammedanen zijn gewoon mohammedanen, volgelingen van Mohammed:

-die eigenhandig 700 Joden de keel doorsneed bij Khaybar

-die een meisje van 9 verkrachtte nadat die met der getrouwd was toen ze zes was

-die regels opstelde voor de verdeling van oorlogsbuit; Joden en Christenen

-die vond dat zijn volgelingen vier vrouwen mochten maar er zelf toch wel wat meer wilde bezitten en daar ter plekke een openbaring bij verzon

-die van een vredige prediker, toen die in de minderheid was in Mekka, veranderde in een volslagen moorddadige psychopaat toen die emigreerde (het is niet voor niks dat de islamitische jaartelling dáár begint en niet bij zijn geboorte of dood) naar Medina. Het is niet voor niks dat de Hijra hoog aangeschreven staat binnen islam, mohammedanen weten heus wel met welk doel ze hier komen hoor, maak je geen illusies. Dat is het eerste dat ze uitspreken als ze zich vijf maal per dag met hun frontaalkwab tegen de vloer kwakken. En mochten ze het na een leven vol indoctrinatie en hersenspoeling toch vergeten zijn, dan wordt het ze wekelijks opnieuw ingeprent door de van heinde en verre ingevlogen imams. Haatimams is een onzin term, het zijn allemaal haatimams, want ze verkondigen allemaal dat Mohammed hét voorbeeld is.

De mohammedanen doen trouwens steeds minder hun best om hun ware bedoelingen te verbergen en zeggen gewoon waar het op staat:

Islamitische school: “Pathologische leugenaar Sander Dekker kan de boom in” RTV-NH >>

Die zijn de beleefdheid voorbij en zijn onze gastvrijheid wel zat en eisen gewoon dat we dhimmies worden zoals tijdens de Gouden islamitische eeuw in Al-Andalus:

En wie in de mythe van het ”vreedzame samenleven” gelooft, dat volgens de collaborateurs de betrekkingen tussen veroverden en veroveraars vormde, zou er goed aan doen de verhalen over in brand gestoken kloosters en kerken te lezen, over ontheiligde kerken, verkrachte nonnen, christelijke of joodse vrouwen die ontvoerd of in harems opgesloten werden. Hij zou er goed aan doen om over de kruisigingen van Cordoba na te denken, over de opgehangenen van Granada, over de onthoofdingen in Toledo en Barcelona, Sevilla en Zamora.
Lees verder op  Het Vrije Volk

Dát, Sander Dekker, is wat elke mohammedaan nastreeft, omdat Mohammed dat nastreefde. En uitvoerde ! Elke (geïndoctrineerde) mohammedaan heeft een verkrachtende massamoordenaar als ultieme held. Geef deze doodscultus geen nieuwe indoctrinatie- en hersenspoelmogelijkheden en locaties. Het mohammedanisme moet bestreden en niet gefaciliteerd.

Wat wel een geinige bijkomstigheid is van je dhimmitude, vind ik dan, is dat je de strenge woorden van Halbe, die alleen bedoeld zijn om PVV-stemmers terug te stelen, volledig ontkracht. Ja, ook de VVD is in opperste verwarring en kan zijn ware gezicht niet meer verbergen. De VVD is pro-sharia,  het is Mark Rutte die Erdogan’s Genocide op de Koerden financiert.

Om de islamitische holocaust te stoppen moeten we islam stoppen. Er zit niks anders op. De agressieve Apartheidsideologie Islam past niet in een globaliserende wereldwijde vrouwvriendelijke vreedzame milieuvriendelijke samenleving waar in iedereen gelijk is, het is onverenigbaar.

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Islamitische Staat mag geen school beginnen in Amsterdam, maar wel in Den Haag van Sander Dekker (VVD)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: