Den Haag steekt stokje voor optreden omstreden ‘terroristenverheerlijker’

DEN HAAG – De gemeente Den Haag heeft het optreden van de omstreden Pakistaanse zanger Qari Shahid Mehmood in De Uithof in Den Haag tegengehouden. Dat blijkt uit antwoorden op raadsvragen van de PVV. De gemeente schrijft geen geld te hebben gegeven aan de organisatie van de ramadanbijeenkomst.

Deze week zou de bijeenkomst met het optreden van Qari Shahid Mehmood in De Uithof worden gehouden. De PVV in de Haagse gemeenteraad wilde hier opheldering over omdat de Pakistaanse zanger volgens de partij een ‘terroristenverheerlijker’ is, die sympathiseert met de moslimterrorist Mumtaz Qadri. Het college van burgemeester en wethouders schrijft dat de gemeente contact heeft opgenomen met de organisatie en het optreden van Qari Shahid Mehmood ‘expliciet’ heeft aangegeven als ‘ongewenst’. ‘De organisatie heeft hierop de uitnodiging ingetrokken.’
.
Mumtaz Qadri is de moordenaar van de gouverneur van Punjab die de blasfemiewetten aan wilde passen naar aanleiding van het doodvonnis van Asia Bibi. Hier staan eerdere stukjes er over.
Voor zo ver ik weet is dit de eerste keer dat er een verheerlijker van Mumtaz Qadri geweigerd wordt. Tot nu toe kwamen ze aan de lopende band en ongehinderd binnen. Er zijn er de afgelopen tijd vele Europa doorgereisd waar ik niet over bericht heb. Blijkbaar is het enthousiasme voor het doden van christenen onder de in Europa wonende moslims gigantisch.
Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: