islamisering: België is nog altijd een broeinest van de politieke islam. Brussel doet titel van ‘jihad-hoofdstad van Europa’ alle eer aan.

Zondag 5 juni in Molenbeek: Pakistaanse prediker die alle Joden uitgeroeid wil zien en huilde op begrafenis moslimterrorist

Filip Dewinter: “Van het zogenaamd ‘opkuisen’ van Molenbeek is niets terechtgekomen. Islamitische haatpredikers vliegen in Brussel aan en af en vergiftigen de moslimgemeenschap met sharia- en jihad-preken en het verheerlijken van jihadistische moordenaars.”

“Terwijl de overheid geld uitgeeft aan deradicaliseringscursussen, worden in de Ardennen islamitische radicaliseringskampen georganiseerd met het salafisme als leidraad en kunnen haatpredikers in Brussel vrij hun islamistische boodschap verspreiden.”

Vlaams Belang >>

islamisering >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: