islamisering: Canadese politiewagens met Arabisch opschrift

According to the 2011 census, 4.4% of London residents are Muslim. However, only 2.6 percent are Arabs, while 2.7% are Latin Americans. Why aren’t the cars marked in Spanish? This is just more of the prevailing tendency in the West to appease Muslim communities and to play into the Sharia imperative that Muslims be supreme over people of other religions.

Jihad Watch >>

islamisering >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on islamisering: Canadese politiewagens met Arabisch opschrift

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: