Volkskrantfeeks denkt dat integratie betekent dat wij geïslamiseerd moeten worden

De Grijze Wolf Fascist Kuzu wil dat de staatssecretaris rekening gaat houden met de planning van eindexamens met de ramadan. Allereerst gaat dat lastig omdat wij een normaal kalenderjaar aanhouden en de ongeïntegreerde muzelmaniakken een kalender van de bloederige maangod. En die twee lopen niet synchroon, ramadan is elk jaar op een ander tijdstip.

Volgens de de 34-jarige Kuzu is uit onderzoek van de Vrije Universiteit gebleken dat de vastenmaand een slechte invloed heeft op de prestaties van scholieren. Wanneer de eindexamens in deze maand vallen, scoren zij slechter.

Misschien moeten die kinderen dan maar wel eten. Het is trouwens ook volgens de islamitische regels voor kinderen, zieken en ouderen niet verplicht om mee te doen met ramadan. Bovendien zijn er allerlei andere uitzonderingen op mogelijk. Het aan ramadan doen op scholen heeft dan ook eerder tot doel om de islam bij een ieder door de strot te rammen.

Maar Dekker ziet geen mogelijkheden en noodzaak in het rekening houden met de Ramadan qua examenplanning. De staatssecretaris stelt voor het om te draaien: scholieren kunnen ook de vastenperiode verplaatsen. “Er zijn leerlingen die dat doen.”

Nou zijn onze bewindslieden te lui om zich in islam te verdiepen en hij zal het dus niet weten, maar een muzelmaniak mag inderdaad de ramadan later inhalen.

Dhimmie Dekker is overigens alleszins bereid om te bukken en te buigen voor islam:

Op lokaal niveau kunnen scholen daar rekening mee houden, maar bij centrale examens is dat niet mogelijk.”

De Volkskrant stelt vervolgens een vraag aan de lezers:

Een tegenvaller dus voor leerlingen die deelnemen aan de Ramadan, en juist in die periode flink moeten presteren op school. Of zien die leerlingen dat zelf helemaal niet zo? Wij zijn benieuwd naar jouw  mening! Heb jij misschien examens afgelegd tijdens de Ramadan? Hoe verliep dat? En is het inderdaad niet te doen om met iedere religieuze feestdag rekening te houden, of is dat gewoon een logisch onderdeel van onze integratie? Praat mee!

islamitische gebruiken hier verspreiden is een logisch onderdeel van onze integratie?

De aap komt uit de mouw: wij zijn degen die moeten integreren in ons eigen land. Dat heet islamisering Hester Zitvast, maar loopt helaas buiten een psychiatrische instelling los rond.

Hier heb je meer dan 400 voorbeelden van islamisering.

Ik heb ook een vraag. Is het niet regelrecht misdadig om kinderen niet te eten te geven overdag? Moeten die ouders niet uit de ouderlijke macht gezet worden wegens kindermishandeling en hoort degene die hen daar toe aanzet, de imam, niet achter de tralies, of gewoon dit land uitgeschopt. Koekwaus wijf.

Ramadan is niet een gezellig familiefeestje, ramadan is voorbereiding op de jihad, onwetende:

01

Ik zal je de uitgebreide theologische bespiegelingen van islamitische ‘geleerden’ besparen, die ga je toch niet lezen, maar het is tijdens ramadan dat islam traditioneel zijn meest bloederige veroveringstochten georganiseerd heeft. Ben je ook zo benieuwd welke records er dit jaar weer gebroken zullen worden?

01

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Volkskrantfeeks denkt dat integratie betekent dat wij geïslamiseerd moeten worden

  1. Geloof er niks van als ik deze mafkezen zo bekijk.
    En ze bestaan echt.

    Like

  2. L. Frans // 07/06/2016 om 02:21 //

    Het zou sowieso goed zijn weer de doodstraf in te voeren. Neem nou zo’n Mohammed Bouyeri of Volkert van der Graaf. Die verdienen niet beter.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: