50.000 mensen op de vlucht voor Boko Haram, maar volgens Nederlandse politici is islam vrede

50.000 mensen op de vlucht voor Boko Haram

Naar schatting vijftigduizend mensen zijn op de vlucht geslagen voor de islamitische extremisten van Boko Haram. Vrijdag 3 juni begon een aanval op Bosso, een dorp dichtbij de grens van Niger en Nigeria. Er zijn nu meer dan twee miljoen vluchtelingen in Niger, volgens de Hoge Commissaris voor Vluchtelingen (UNHCR).

Het aanhoudende geweld van Boko Haram heeft 240.000 mensen ontheemd in de directe omgeving van Bosso. In buurland Nigeria zijn twintigduizend doden gevallen en meer dan twee miljoen ontheemden als gevolg van Boko Haram.

AD >>

Boko Haram >>

islam en genocide op christenen >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on 50.000 mensen op de vlucht voor Boko Haram, maar volgens Nederlandse politici is islam vrede

  1. Ze zijn stekeblind voor alles, door al het saharazand in hun ogen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: