Ramadan is de dodelijkste maand voor de ongelovigen

En morgen begint het weer. Hopelijk heeft u scherfvesten gekocht voor de hele familie en bent u (voor)bereid om terug te schieten als de islamitische hel losbarst, want dat de hel losbarst eens islam intrede gedaan heeft dat wordt gestaafd door 1400 jaar geschiedenis. Dat kan geen linkse zwamkous weg-ontkennen.
.
Ramadan is jihadmaand en jihad is het hoogste (heiligste) doel voor mohammedanen, ze liegen voor de verandering dus eens een keer niet als ze beweren dat het een heilige maand is. Alleen verstaan de onwetende ongelovigen onder ‘heilig’ iets heel anders dan de mohammedanen er mee bedoelen. De eerste slag die Mohammed won, die bij Badr, was tijdens ramadan, misschien wel de belangrijkste verovering die die voor elkaar kreeg, de verovering van Mekka, was tijdens ramadan.
.
Oorlogvoering, daar is de islam in geïnteresseerd. “islam is agressie op zoek naar een oorzaak”, zei Hafid Bouazza. De ramadan is niet bedoeld om te vasten, maar om discipline op te leggen. Zoals altijd in de islam.
.

En als het volk goed onder de knoet zit , is het tijd voor de jihad.

According to MEMRI: “The month of Ramadan, the month of fasting, has a special status as the month of religious spirituality and devotion. However, in Muslim tradition it is also perceived as a month of Jihad, a month in which Allah grants military victories to His believers. It was during Ramadan that Muslims triumphed in many battles throughout the history of Jihad for the sake of Allah – among them the battle of Badr in 624, the conquest of Mecca in 630 and of Andalusia in 711, the battle of Al-Zallaqa (in Andalusia) in 1086, the battle of Ein Jalut in 1260, as well as the 1973 War (called The Ramadan War).

Bovenal staat het allerduidelijkst in het handboek voor de islamitische strijder, de koran:

Koran, soera 9, vers 5
“Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar je hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.” De ramadan is niet een gezellig familiefeestje, de ramadan is voorbereiding op de jihad. De krijgers worden goed gevoed (met vasten heeft het niets van doen) en uitgerust. De vrouwtjes worden dik, klaar voor de voortplanting.

.
.

Op de website van de moslimbroeders (ja daar heb je ze weer) stond het volgende te lezen:

“Fasting [during Ramadan] is one of the most powerful means to educate the human spirit for jihad. Fasting involves a spiritual effort to act in a way contrary to what is accepted, and to completely abandon desires… It also schools the Muslim in patience, resilience, endurance, and sacrifice, which are all traits of the jihad fighter…
lees verder http://www.memri.org/report/en/0/0/0/0/0/0/6656.htm

muslim countries media emphasized on jihad during ramadan
Ramadan is the best time for Jihad!
Comments zijn gesloten.

1 Comment on Ramadan is de dodelijkste maand voor de ongelovigen

  1. hansvandemortel // 10/06/2016 om 11:43 //

    Moslims zijn parasieten op onze kenniseconomie en beschaving.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: