Stadsdeelvoorzitter Amsterdam-Zuid, D66, schiet een meisje neer

Nee, niet echt, maar ik wou graag uw aandacht voor deze illegaal. Illegaal ja, want de stadsdelen moesten opgeheven, maar daar nam de goedverdienende kaste der Collaborateurs geen genoegen mee en verzon Bestuurscommissies. De kerel strijkt een illegaal salaris op. Alleen daarvoor hoort die al achter de tralies, en dan laat ik zijn lidmaatschap van D66 nog even buiten beschouwing.

Als ik in de titel beweerd zou hebben dat D66 liegt, huichelt en genocide op de oorspronkelijke bevolking pleegt, dan had u verveeld gezegd dat u dat al lang wist en was u doorgezapt naar het volgende stukje.

Er klopt wel meer niet aan mijn titel. Het ‘meisje’ is in werkelijkheid een dikke Marokkaanse zeug die je nog niet kan missen als je  de overleden variant van Jules Croiset bent. Misschien moet Eberhard de arme achtergestelde in wanhopige sociaal economische omstandigheden verkerende Marokkaantjes eens schietlessen geven in plaats van kickbokslessen om hun agressie te leren beheersen. Misschien dat ze dan volgende keer deze volwassen cokesmokkelaarster wel tussen der ogen weten te raken, want dat is de enige manier om dit soort vetes te beëindigen. De politie wil niet, weet niet, kan niet, is stompzinnig, omgekocht, of anderszins nutteloos.

Waar gaat het over, Fub? Wel, hierover:

Schietpartij in Oude-IJselstraat

Ik kan wel twintig linkjes geven, maar laten we het bij AT5 houden:

Meer surveillance en buurtbijeenkomst na schietpartij Oude-IJselstraat

Ik heb de brief vanmiddag gelezen, tegen zessen werd die bezorgd. En de pers is niet welkom. De bijeenkomst is trouwens in café Amstel aan de Amstelkade met inloop vanaf 18.00. Ik zeg dat lekker hardop, want dit gaat heel Amsterdam aan. Overal woont Marokkaans gajes, en nergens wensen de Collaborateurs in te grijpen. De luie Van der Laan, die een stad vol islamitische problemen overgenomen heeft van de moskeeënbouwer Job Cohen, weigert zich te verdiepen in islam, terwijl het merendeel van de overlast in ‘zijn’ stad (het is niet zijn stad, hij houdt hem bezet) islamitisch geïnspireerd is. Dan ben je óf lui, óf slecht, óf  een combinatie van beide, maar je hoort geen burgemeester te zijn. Van der Laan hoort op een schavot.

Surveillance gaat je trouwens niet helpen. Het gaat om specifieke bij de politie bekende personen en je moet ze oppakken. Het criminele pand dichttimmeren, en de leden van deze georganiseerde misdaadclub uitzetten naar hun land van herkomst, en dan kan Hassan of hoe die terminale kabouter ook mag heten, zijn lol er mee op.

De illegale bezetter van D66 heb ik vier weken geleden na de granaataanslag, namens de buurtbewoners (ah toe, Fub, jij doet aan politiek, jij twittert, jij weet wie je aan moet spreken) gevraagd wat die er aan ging doen. Een antwoord heb ik niet gekregen, ook niet twee weken later toen ik mijn tweet aan hem herhaalde.

Hij heeft schijt aan de mensen namens wie die er zit. Dan zit er maar één ding op, lulhannes. Sodemieter op !

De essentiële vragen die ik stelde aan regent Sebastiaan Capel:

Sebastiaan geeft de burgers waar die voor zou moeten besturen geen antwoord. En nu gaat die een besloten bijeenkomst houden? Dat gaat maar zo lang goed tot je een  mondige buurtbewoner treft, Bassie. Of wou je er daarom geen pers bij? Je vertikt het om antwoord te geven, wat denk je dat je nu nog uit hebt te leggen dan? Dat je er niks aan kan doen en heus je best zult doen? Je bent te laat, lapzwans.

Als je namelijk een maand geleden actief opgetreden had, dan was er gister niet weer geschoten. Je bent medeplichtig door je plichtsverzaking.

De aartsluie Van der Laan is helemaal een pummel, want die beweert zelfs na de schietpartij nog dat die dit Marokkaanse berberroofhol niet dicht zal timmeren. Terwijl elke coffeeshop waar zo iets gebeurt acuut dichtgetimmerd wordt, laat staan als er met granaten gegooid wordt.

Die vraag van de buurtbewoners in mijn tweet is dus beantwoord. Jullie gaan niks doen en laten ze barsten en wachten af tot de Marokkanen over exact weer vier weken met kalasjnikovs langskomen. We zullen een briefje opplakken met het adres van Sebas en Eberhard, of ze daar ook even langs willen gaan.

De tweede vraag in mijn tweet; hoe het kan dat dit gajes weer in één pand woont is een vraag voor de bestuurders en de politie. Die laatste is ook waanzinnig incompetent, want de hele buurt weet het, behalve de politie.

Ik zal het even uitleggen. Nadat het Marokkaanse geteisem uit een andere buurt moest vertrekken wegens verregaand crimineel en gewelddadig en onhandelbaar kwam de vader op het huidige adres te wonen. Papa wilde graag de criminele gevolgen van zijn islamzaad in de buurt hebben en toen zijn de buren weggepest en werden de andere woningen aan de rest van de criminele gang toegewezen. Geen Nederlander die dat voor elkaar krijgt, maar bij de huisbaas werkt heel toevallig een Marokkaanse dame op de administratie…

Jezus, stelletje incompetente prutsers, waarom weet ik dit binnen tien minuten en jullie met een heel team en uren aan mankracht niet.

Ik ben zo lief dat ik je dat ook uit zal leggen. De mensen kotsen op jullie en vertellen jullie helemaal niks. Ga maar naar huis, jullie zijn mislukt. Neem je laatstgenoten salaris mee en vertoon je nooit meer in onze stad! En dan zijn we nog genadig.

De mensen, en niet alleen daar, staan op springen, en gaan het zelf oplossen. Jullie krijgen de duivel, die jullie zelf losgelaten hebben, niet meer terug in het doosje.

Over mijn vrienden daar in de straat maak ik mij niet zo’n zorgen, die kunnen wel voor zichzelf zorgen. Om de hoek woont mijn ex. Als daar de kogels door de ruiten gaan dan kom ik je halen, Eberhard. En dat is geen dreigement, maar een feit.

Oh, en ik was het bijna vergeten: als je de dader zoekt, das misschien ook wel een bijzaak, nadat je de familie gedeporteerd hebt, moet je even de broertjes oppakken. Die hebben een strafblad van de moskee van Cohen tot aan de ongeïnteresseerde hautaine arrogante onwetende domme luiheid van Van der Laan.

ik ben er nog steeds niet uit of mensen als Van der Laan en Sebastiaan Capel nou slecht of dom of lui zijn. Maar het maakt niet uit. Onwetende desinteresse pleit je niet vrij als je een verantwoordelijke positie bekleedt. Ich habe es nicht gewusst is geen excuus, befehl ist befehl ook niet. Een gepensioneerde Geraniumkweker in huize Avondrust kan het zich veroorloven om zich niet te verdiepen in de oorzaken van wat er gaande is, maar in het geval van een viezerik als Van der Laan is het niet minder dan een verzwarende omstandigheid die maakt dat er geen straf toereikend genoeg is voor zijn eindeloze slechtheid.

 

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Stadsdeelvoorzitter Amsterdam-Zuid, D66, schiet een meisje neer

 1. Maar ze gaan nu eindelijk alle zware overlastgevers aanpakken.
  Namelijk die vervelende AJAX supporters, dat zijn de echte boeven.
  Dat is waar Amsterdam last van heeft, de rest is lief.

  De gemeente gaat hierbij samenwerken met het Openbaar Ministerie (OM) en verschillende zorgpartners en hulpinstellingen. Het komende seizoen wordt eerst een proef gehouden met tien notoire ordeverstoorders. De proef loopt in principe een jaar en wordt daarna geëvalueerd. Daarna wordt gekeken of deze aanpak structureel kan worden ingevoerd.
  http://nieuws.tpo.nl/2016/06/10/gemeente-amsterdam-gaat-eindelijk-zware-overlastgevers-aanpakken/

  Ik had AJAX gewoon opgeheven als ik daar de baas was.
  En van dat stadion een AZC gemaakt en de problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
  Maar nu eerst die nare supporters aanpakken. Daar hebben ze last van.
  Een blik hulpverleners open trekken moet voldoende zijn.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: