Ramadanjihad in Veghel kan gewoon doorgaan

Jongeren houden centrum Veghel wéér wakker, nu met vuurwerk en vernielingen

VEGHEL – Jongeren hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw herrie geschopt in het centrum van Veghel. Een groep van waarschijnlijk vijf jongens gooide vuurwerk, rende schreeuwend door de straten en schopte tegen winkelpuien aan. Dat vertellen buurtbewoners aan Omroep Brabant, nadat zij ’s avonds laat opgeschrikt werden door de herrie.

Omroep Brabant >>

De politie was te laat mocht niet ingrijpen van het shariabestuur (als ze dat al willen), terwijl het al zes jaar lang elke ramadan raak is en zelfs de meest sufgedrogeerde bestuurder het nou zo onderhand wel zou moeten weten.

01

Binnenkort dringt het tot die mohammedanen door dat ze het hele land kunnen veroveren, omdat toch niemand iets terug doet. Bovendien zijn ze goed georganiseerd middels hun 500 kazernes. Dus ga er maar vanuit dat de overname van Nederland ieder moment plaats kan vinden. Veel plezier !

islam en ramadan >>

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: