Turkenprobleem: Justin (14) nog niet hersteld van kopschop

MAASTRICHT – Bijna twee weken nadat de 14-jarige Justin van Wely werd mishandeld door twee Turkse jongens is hij nog steeds niet de oude. Op een filmpje dat door de daders op het internet werd geplaatst is te zien hoe ze hem, op een sportveld in de Maastrichtse wijk Malberg, hard in zijn gezicht trappen. De scholier hield er een gebroken kaak aan over.

De politie heeft afgelopen maandag twee 14-jarige jongens opgepakt die verdacht worden van poging doodslag. Mehmet C. en Dogan C, beiden 14 jaar oud, worden donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. ,,Het is een hele opluchting voor ons dat ze eindelijk zijn opgepakt.” zegt Jolanda Wijenberg, de moeder van Justin. Bijna twee weken na de kloppartij kan Justin zich het voorval maar vaag herinneren.

Dichtbij >>

Nou weet ik zeker dat ‘Dichtbij’ er eerder op de dag nog “Marokkaanse” jongens had staan, maar dat doet er niet zoveel toe. Het zijn mohammedanen. Het past nu niet meer in mijn uitgebreide archiefje ‘Marokkanenprobleem‘, en een dossiertje ‘Turkenprobleem’ heb ik niet.

Dan maar onder: islam en immigratiejihad >>

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Turkenprobleem: Justin (14) nog niet hersteld van kopschop

  1. Als zn ouders m hadden geleerd van zich af te bijten en dat geld voor alle nederlanders dan dimt het heel snel in

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: