Verenigde Naties zwichten voor chantage van Saoedi’s

De Verenigde Naties hebben uit vrees voor een ‘fatwa’ van Saoedische geestelijken toegestemd om Saoedi-Arabië te verwijderen uit een lijst van landen die beschuldigd worden van ernstige misdaden tegen kinderen. Diplomatieke bronnen bevestigden dat voor de eerste keer in de geschiedenis van de VN een land uit een rapport verwijderd wordt nadat het rapport gepubliceerd werd. De Saoedi’s werden er in het rapport van beschuldigd verantwoordelijk te zijn voor de dood van ruim 400 kinderen in Jemen.

Express.nl >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: