Ramadanjihad in Haarlem: kutmarokkanen stenigen voor de tweede nacht op rij bussen met passagiers

Andere bus die getroffen werd door islamitische terreur

Dat “jongeren”, dat kopen we niet meer. Jullie eufemisme is stuk. Verzin maar wat anders, hier een paar suggesties:

Haarlems Dagblad: In Haarlem is een bus van Connexxion in de nacht van zaterdag op zondag bekogeld met stoeptegels. Rond 1.00 uur reed de bus over de Aziëweg, toen meerdere jongens de stenen gooiden. Twee ruiten sneuvelden en een mannelijke passagier raakte gewond aan zijn hoofd.

Telegraaf: De nacht ervoor werd er ook al een bus met stenen bekogeld. Niemand raakte daarbij gewond maar het voertuig raakte flink beschadigd.

Dichtbij: Een 25-jarige man uit Nieuw-Vennep die in de bus zat werd geraakt door de stoeptegel en liep een flinke hoofdwond op. Hij moest ter behandeling naar het ziekenhuis. De tegels zijn vermoedelijk gegooid vanaf het Spijkerboorpad. Een getuige zou vier of vijf jonge jongens gezien hebben. De politie heeft de daders nog niet gevonden en onderzoekt de zaak.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd er tussen 01.30 en 02.00 uur op het traject tussen de Amerikaweg en Vijfhuizen ook al een bus bekogeld door stenen. Hierbij raakte niemand gewond, maar raakte wel de bus behoorlijk beschadigd.

Vijfhuizen. Zit daar niet een AZC mohammedaans legerkamp? Jup.

Comments zijn gesloten.

13 Comments on Ramadanjihad in Haarlem: kutmarokkanen stenigen voor de tweede nacht op rij bussen met passagiers

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  MEDEDELING AAN DE OVERHEID, JUSTITIE EN AAN ALLE WILDERSBASHERS: WIJ WILLEN HIER NIET MINDER, MAAR GEEN ENKELE CRIMINELE K*TMAROKKAAN! EN AANGEZIEN DEZE GROEP OVERVERTEGENWOORDIGD IS IN DE CRIMINALITEIT, ZAL SLECHTS EEN HANDVOL MOGEN BLIJVEN!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ze willen over heel de wereld Ramadan maar zijn hogelijk jaloers op de normale mensen, dus worden ze lastig gevallen uit jaloezie, nu in Amerika ook weer zo’n vuile vieze IS aanhanger, weer een hele boel mensen uitgemoord in een discotheek. Overal waar die gasten geholpen worden om deel te kunnen uitmaken van gewone mensen, maken ze er continue een klerezooi van

  Like

 3. Vind SP’er Leo de Kleijn geen probleem, die kan deze uitingen van frustratie door onze Marokkaanse cultuurverrijkertjes heel goed begrijpen.

  Like

 4. T Brandsma // 13/06/2016 om 07:36 //

  plek waar het gebeurde is naast de moskee, zie Google maps (stichting…bladiebla). Om het gepeupel rustig te houden heeft de gemeente, zogenaamd onder dekmantel van winkeliersvereniging WC Schalkwijk, op de nabij gelegen parkeergarage het bovenste dek als partyplaats ingeruimd. wer geopend op 7 juni. Heet het ‘Dak’. Geopend door volkverlakker van een wethouder.

  kom graag in contact voor meer info

  Like

 5. ALMERE – Ov-bedrijf Connexxion stopt tot nader order met de busdienst door de Kruidenwijk in Almere. Daartoe is zondagavond besloten nadat voor de derde avond op rij bussen in die wijk met stenen werden bekogeld. Volgens een woordvoerster van Connexxion gaat het om een groep van dertig tot veertig jongeren die stenen gooien.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25990201/__Busdienst_stopt_na_vernielingen__.html

  Like

 6. Anoniem // 13/06/2016 om 14:01 //

  laten wij een knokploeg samen stellen en dat schorrum een lesje leren en net zo lang slaan en schoppen dat ze huilend naar marocco rennen en zwemmen.

  Like

 7. bigljohn // 13/06/2016 om 16:33 //

  Binnenkort ook in uw buurt ? Wat leven we toch in een achterlijk land. Een land waar de overgrote meerderheid volgend jaar weer links gaat stemmen, omdat de linkse regeerders zogenaamd wel weten wat goed voor ons is….Rutte weet al zeker dat er een volgend Rutte kabinet komt met 4 of 5 coalitiegenoten. De deals met de toekomstige coalitiegenoten zijn dus nu al rond, en het PVV bashen kan alweer voortgezet worden. Ook zal er weer sprake zijn van kiezersbedrog en stembusfraude. Het volk zal pas de ogen geopend worden als er vol-op Toyota pick-ups door de straten rijden met een mitrailleur achter in de bak, waarmede de schutter (islam fanaat) alle – ongelovigen – in de straten als ongedierte afschiet !

  Like

 8. T.Brandsma // 13/06/2016 om 21:36 //

  De aanslagen in Haarlem zijn gepleegd nabij de moskee (Stichting Islamitisch Centrum Haarlem) aan het Spijkerboordpad. Zie Google maps.

  Detail: vanaf 7 juni is op het dak van de nabij Winkelcentrum Schalkwijk gelegen parkeergarage door de middenstand veel geld gestoken in het rustig houden van onze islamitische jihadjes. Roomblanke kindjes zijn niet welkom maar dat wordt niet met zoveel woorden gezegd… Het ‘DAK’ is feestelijk geopend door de Haarlemse wethouder Jeroen van Spijk die het woord ramadan niet in de bek durfde te nemen.

  http://www.winkelcentrumschalkwijk.nl/dak/

  Geliked door 1 persoon

 9. Anneke // 14/06/2016 om 11:08 //

  O, o o, wat weer een vooroordelen! Als je niet weet wie het zijn, beschuldig dan niet een bepaalde groep..

  Like

 10. Bind Diederick Samsom en Hans Spekman voor de Bus en ik will wedden dat ze dan ,?ophouden met stenen gooien. mischien, ze zijn eigenlijk ook Kafirs net als wij maar dan zijn wij ze mischien kwijt ??? Dat zal mooi zijn. vinden julie niet ???Een joodse marxist en een Katholieke marxist .

  Like

 11. Hey, daar hebben we luckybee weer, altijd herken aan iets met marxisten en wie dat allemaal wel niet mogen zijn, iedereen eigenlijk.

  Fubar, hij heeft ook een twitter account met dezelfde naam (louis burgemeestre), moet je eens bekijken voor de grap.
  Je bent weer helemaal bij dan, wat je bijbel kennis betreft en de 10 geboden.
  En iedere ongelovige, die kan bij voorbaat al niet deugen, anders ging je wel naar wel de kerk.

  Geliked door 1 persoon

 12. O ja, en het mooie is nog wel van luckybee, wij moeten ook allemaal dood zolang wij de 10 geboden niet correct naleven, hebben wij verdient, had je maar moeten geloven.
  Echt geloof me, een mossel is er niks bij w.b. extreem fanatiek in iets geloven en iedereen de tegelijk de dood toe wensen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Ramadan-jihad in Haarlem: Kutmarokkanen stenigen voor de tweede nacht op rij bussen met passagiers | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: