U.S. Overlooks Global Terror Funding by Its ‘Ally’ Qatar

Proof continues to mount that Qatar supports Hamas, Al-Qaeda affiliates, the Muslim Brotherhood and contributes to the rise of the Islamic State in Iraq. Yet, its prized status as a U.S. “ally” exempts it from being held accountable. The U.S. needs to call a spade a spade and label Qatar as a State Sponsor of Terrorism.

The fighting between Israel and Hamas has brought a rare spotlight to Qatar’s duplicity. House Speaker Nancy Pelosi (D-CA) explained in a recent interview that the Qatari government has “told me over and over again that Hamas is a humanitarian organization,” even though the State Department labels Hamas a Foreign Terrorist Organization.

Former Israeli President Shimon Peres said Qatar is now “the world’s largest funder of terror.”

The Clarion Project >>

Qatar >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: