Alle vrouwen verplicht in burka in Londen

Nog niet, maar de eerste stap is gezet. Londen heeft sinds kort een islamitische burgemeester en dit is zijn openingsbod. NOS:

Reclames voor ‘ideaal lichaam’ verboden in Londense metro

“Is jouw lichaam klaar voor het strand?” Die vraag stond vorig jaar, met een bikinimodel en een paar potjes van een afslankproduct, op posters in de Londense metro. De nieuwe burgemeester Sadiq Khan heeft zulke reclames per direct verboden.

“Als vader van twee tienerdochters maak ik mij veel zorgen over dit soort reclames, die ertoe kunnen leiden dat mensen zich schamen voor hun lichaam,” zegt Khan. “Het is hoog tijd dat dit stopt.”

Wat een ongehoorde, excusez le mot, kutsmoes om vrouwelijk schoon uit de publieke ruimte te verwijderen. Het klinkt modern, de moslims zijn geschoold in taalgebruik waar de goedgelovige Westerse goegemeente gevoelig voor is; “verbinding, dialoog, transparantie”, en noem al die lege woorden maar op, maar het doel is middeleeuws.

01

Ik zou nu een hele hoop stukjes aan kunnen halen, of een lijst van extremisten en hun organisaties opdreunen waar Sadiq Khan zich in het verleden mee verbonden heeft. Zo gevarieerd als Nation of islam, Al-Qaeda en Hizb-ut-Tahir. Ik hou niet van het woord extremisten en ‘geradicaliseerd’ als het om islam gaat, omdat -zoals Recep Tayip Erdogan zegt- islam is islam. Bovendien vereren alle moslims de extreem extremistische fundamentalistische geradicaliseerde voorbeeldmoslim voor alle moslims Mohammed. Ze noemen zelfs steevast hun eerstgeborene naar deze roofmoordenaar, slavenjager, pedofiel, koppensneller, Jodenhater en verkrachter. Er is niet één moslim gematigd. Er zijn wel een hele hoop luie, onwetende en ongeïnteresseerde moslims die hun geloof niet zo heel fanatiek belijden. En dat is maar goed ook voor de wereld.

Ik zal die lijst niet uitschrijven hier, want Paul Weston heeft dat al uitgebreid op video gezet:

Als Sadiq Khan werkelijk het beste voor had met vrouwen en hun gezondheid, dan zou hij de islam verbieden en niet een poster, een stukje papier. islam staat het mannen toe vier vrouwen te nemen, islam staat het mannen toe hun vrouw te slaan, onder de sharia is de vrouw minder dan de helft waard van een man. Onder de sharia heeft een vrouw vier mannelijke getuigen nodig als ze verkracht is, haar verhaal is niets waard en vrouwelijke getuigen tellen niet. De vrouw krijgt, in het beste geval, de helft van de erfenis in vergelijking met wat de man krijgt. Onder de sharia mag de vrouw niet van de man scheiden, maar volstaat het voor de man om driemaal uit te spreken dat die haar de deur wijst (er zijn meer dan 90 ‘shariarechtbanken in het Engeland van Sadiq Khan, waar deze praktijken sharia-conform islamitisch bevestigd worden). En als die man toch nog eens seksueel gebruik van der wil maken dan kan die dat naar believen weer herroepen.

Als Sadiq Khan werkelijk begaan was met de gezondheid van vrouwen dan zou hij de burka verbieden, die vrouwen niet alleen ontmenselijkt, maar ze ook alle zonlicht ontneemt, met een vitamine-D gebrek tot gevolg wat tot osteoporose leidt, botontkalking. Het is Sadiq Khan helemaal niet te doen om de gezondheid van vrouwen. Zijn vriendjes van Al-Qaeda stenigen dagelijks vrouwen.

Breitbart:

London’s first ever Muslim Mayor is set to ban images of ‘unrealistic’ scantily clad women from ads on public transport, which could see the city adopt some of the most censorious policies in the Western world.

Sadiq Khan argued for the move by appropriating the language of feminism, claiming that alluring images of beautiful women could make them “ashamed of their bodies”.

Ironically, the policy is likely to please both the misogynistic Islamist and prudish, third wave feminist, whose ends appear increasingly similar.

The announcement comes five years after suspected Islamists began painting over images of bikini clad women in Tower Hamlets in East London, and last year after feminists began similarly defacing images of women in bikinis on London transport.

In islamitische landen zijn vrouwen en afbeeldingen van vrouwen voor een groot deel verdwenen uit het straatbeeld. Ook in de Haagse Schilderswijk zijn al meermaals reclameborden zwart geschilderd.

01

In Duitsland presteren volleerde dhimmies het om reclameborden de schuld te geven van de massale mohammedaanse aanrandingen met nieuwjaar in Keulen. De schuld lag niet bij de mannen, daar ligt de schuld nooit in islam. De schuld ligt altijd bij de ander, de vrouw, de Jood, de ongelovige, de Duitser met zijn reclameborden. Niet bij de islam die het aan zijn sekteleden verordonneert om ongelovige vrouwen tot slavin te nemen en verkrachten.

01

Als Sadiq Khan werkelijk om vrouwen gaf dan zou die niet een stukje papier verbieden, maar het stuksnijden van de vrouwelijke geslachtsdelen door islam.

01

Als u daar meer over wilt weten, dan kunt u mijn dossiertje over islam en genitale verminking bezoeken. Waarschuwing; er staan extreem onprettige foto’s en video’s bij.

Sadiq Khan is niet begaan met het lot van vrouwen. Sadiq Khan is begonnen met het verwijderen van vrouwen. Dat gaat nog iets verder dan alleen het afsnijden van je klit, je schaamlippen en je dichtnaaien. Om je dan weer open te knippen als het nieuwe jihadistje er uit moet komen, om je daarna doodleuk wéér dicht te naaien en als er dan een weer nieuw jihadistje uit moet … En zo verder.

burka12

Ik weet het niet precies, ik zou het wel op kunnen zoeken, maar dat maakt voor de opmerking niet uit. Is Londen de grootste stad van Europa, of is dat Parijs, wat voor een groot deel ontoegankelijk is voor de ongelovigen, of is het Madrid waar ze je opblazen als je in de metro zit, of Rome waar de Jurk zetelt die wekelijks oproept om meer vrouwenbesnijders Europa binnen te laten?

Het is heel erg laat mensen. Ik vind het wel leuk als een voetbalwedstrijd spannend is, maar ik vind het gruwelijk als het spannend wordt of onze beschaving het wel gaat overleven. Dat soort spanning heb ik geen behoefte aan. Ook Néderlands tweede stad heeft als kalief een lid van de wereldwijde terreurorganisatie die verantwoordelijk is voor Orlando.

Dit is de toekomst:

burka2

 

Comments zijn gesloten.

8 Comments on Alle vrouwen verplicht in burka in Londen

 1. Dat gedoe krijgen we hier ook nog wel. Het beroerde is dat er niks meer aan gedaan zal worden. Ze vormen een overmacht. Als jij je bek lostrekt pleeg je zelfmoord omdat je dan een hele zwerm van die sprinkhanen over je heen krijgt. Ik denk erover om mijn geliefden maar allemaal de poten te breken want ze willen niet weg en ze mee te slepen naar een ver en vredig land hier héél ver vandaan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hahahahaha goh schamen de moslim vrouwtjes zich ?
  Niet zo gek met die dikke koeskoes reeten joh gewoon doorgaan met suikerfeest vreten en dan gewoon weer in je een persoons burka tent over straat ziet niemand .
  Je hoeft je niet te schamen hoor oink oink

  Like

 3. koos // 14/06/2016 om 16:29 //

  Off topic.
  Aanstaande zaterdag 18 juni is er weer een Pegida-demo, om 14:00 uur op het Kasteelplein in Breda (5 min lopen vanaf het station).
  Komt allen.
  https://www.facebook.com/pegidanederland/

  Like

 4. koos // 15/06/2016 om 08:48 //

  Als zoiets hier zou gebeuren, en de burgemeester zou van SGP-huize zijn, dan zouden de linksgekkies massaal in opstand komen. Maar Aboutaleb zal het, naar ik vrees, zonder noemenswaardige tegenstand kunnen doorvoeren.
  https://www.facebook.com/events/1565534347078184/
  Komt allen.

  Geliked door 1 persoon

 5. eric andre // 16/06/2016 om 11:10 //

  We zijn al lang geen baas meer in eigen huis …..toch ?

  Like

 6. Jean // 16/06/2016 om 17:53 //

  Als men kennis heeft van dreigend gevaar en men doet daar niets tegen dan is men een misdadiger. Waarom heeft Londen gekozen voor een barbaar? Daar moet meer achter zitten wat het daglicht niet kan verdragen….
  Wij seculiere burgers EISEN een totaal verbod van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam in ons Europa.

  Like

 7. Bepaalde krachten zijn bezig in het Westen chaos te veroorzaken. Steeds minder zullen de oorspronkelijke bewoners het gevoel hebben dat ze er nog toe doen. Niemand heeft om deze immigratiegolf gevraagd maar toch zijn er plots 2 miljoen medelanders. Dat is naats vreemd ook gewoon bizar.

  Like

 8. Anoniem // 15/08/2016 om 06:41 //

  What’s th world coming to we are free to do whatever we want to do its your choice what you wear

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: