Imam in Florida gaf vijf dagen voor Orlando het bevel homo’s te doden

Islam is de religie van de vrede, niet waar PvdA, VVD en de rest van de politieke rattenkliek? Durven jullie dat nu nog steeds te zeggen na wat er gebeurd is in Florida gisteren? Met over vijftig dode homo’s, waar jullie altijd voor zeggen op te komen. Weten jullie dan niet dat er de doodstraf staat op homoseksualiteit in elf islamitische landen? Dringt het al tot jullie door dat jullie met jullie immigratie invasiepolitiek er verantwoordelijk voor zijn als dat hier ook gebeurt? Net als dat jullie verantwoordelijk waren voor Londen, Madrid, Parijs, Brussel en al die andere islamitische aanslagen op Europees grondgebied.

Deze imam vliegt de hele wereld rond:

Om het nog erger te maken, was het van tevoren al duidelijk dat deze aanval er zou komen. Niet alleen publiceerde ISIS een paar dagen geleden een dodenlijst, maar werd deze imam gefilmd in Orlando Florida vijf dagen voor de ramadanslachtpartij waarin hij verzoekt om homo’s ‘uit medelijden’ te doden. En vergis je niet, bijna dagelijks worden er ook in Nederland imams ingevlogen met vergelijkbare ideeën, en jullie leggen ze geen strobreed in de weg.

Dit valt niet te ontkennen. Dit is de letterlijke video van de man die moslims in Florida opdracht geeft om homo’s te vermoorden een week voor de islamitische homoslacht.

Kijk dan, dit is de imam bevelhebber die aan alle aanwezigen in de moskee kazerne de moordopdracht geeft. Dit is het homohatende fascistentuig wat jullie ook ongehinderd Nederland binnenlaten. Jullie faciliteren de moord op diezelfde homo’s waar jullie zeggen voor op te willen komen.

Gebaseerd op:

bron >>

01

Laatste zin van de schrijver.

THEY ARE WORKING TOGETHER! However if it’s a war ISIS wants, they messed with the WRONG COUNTRY!!!!

Alleen als Trump de verkiezingen wint, anders gaat het nog veel erger worden.

Tijd om duidelijk te maken waar jullie staan.

01

Update: In tegenstelling tot wat hier vermeld wordt dat de imam vijf dagen voor de moordpartij in Orlando was, schijnt die er op 6 april geweest te zijn.

http://www.breitbart.com/video/2016/04/06/united-west-gays-must-die-says-u-s-islamic-scholar/

The Husseini Islamic Center of Sanford, FL invited Sheikh Farrokh Sekaleshfar to speak at their Mosque. Dr. Sekaleshfar says the killing of homosexuals is the compassionate thing to do. In a 2013 speech Sheikh Sekaleshfar said this regarding gays, “Death is the sentence.  We know there’s nothing to be embarrassed about this, death is the sentence … We have to have that compassion for people, with homosexuals, it’s the same, out of compassion, let’s get rid of them now.”

When Sheikh Sekaleshfar calls for the death of all homosexuals based on the tenets of Islam it can not be ignored, he is an expert on Shariah Islamiyya or Islamic Law.

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: