Ramadanjihad, bussen gestenigd in Haarlem, Utrecht, Zaandam en Almere. 

andere bus

Poging tot moord.

In Almere houden buschauffeurs van Connexxion een wilde staking, omdat er vanmiddag weer een ruit van een bus is vernield. Daarbij raakte een passagier lichtgewond. Chauffeurs van stadsbussen staan voorlopig stil bij het centraal station. Streekbussen rijden wel.

Zondag en maandag reden er ook al een tijdje geen bussen, nadat er in de Kruidenwijk in Almere bussen waren bekogeld met stenen. Na die incidenten kondigde de gemeente extra surveillanten en cameratoezicht aan.

NOS >>

Comments zijn gesloten.

4 Comments on Ramadanjihad, bussen gestenigd in Haarlem, Utrecht, Zaandam en Almere. 

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Nederland begint steeds meer op de oorlogsgebieden te lijken in islamitische landen!

  Like

 2. edjan // 15/06/2016 om 17:07 //

  Realpredictor, ik denk dat dat ook de bedoeling is.

  We moeten bang worden, in een hoekje gaan zitten bibberen, uiteindelijk smeken om meer centralisatie en macht voor de eu in de hoop dat zo de problemen met de agressieve mohammedanen worden aangepakt. Door die centralisatie en machtsgroei kunnen we sneller de slavernij in geloosd worden.

  De laatste nederlandse politicus die wel eens een slapeloze nacht had over het landsbelang moet ergens rond 1975 gestorven zijn. Niet zo veel later zag je in de kranten wel eens commentaren dat de psychopaat het in de tijd erna ver zou schoppen. In het bedrijfsleven was toen de keiharde reorganisator in opkomst die er, zonder met zijn ogen te knipperen duizenden mensen uitgooide.

  Naar mijn mening is de huidige politicus een psychopaat die alleen maar wakker ligt voor zijn eigen belang. Hij krijgt meer geld en macht als de eu groter wordt, dus zorgt hij dat de eu groter wordt. Hij krijgt meer geld en macht naarmate het volk doet wat het gezegd wordt en verder de bek dicht houdt, dus zorgt hij daarvoor: hij maakt het volk bang en arm en dom en hij controleert ze elke seconde van de dag. Hun wapens zijn al 150 jaar geleden afgenomen.

  Dat uiteindelijk, over 10, 20 jaar de economie, de sociale samenhang, de cultuur en wetenschap van Europa totaal vernietigd zal zijn, interesseert de psychopaat niet. Hij heeft geen geweten. Hij heeft de poet en daarmee is het voor hem klaar. Misschien verhuist hij naar een ander werelddeel om zijn zegenrijke werk voort te zetten …

  Like

 3. Dit heeft niets met de islam te maken hoor.Zo ook de autobranden er niets mee te maken.En de moskee heeft er ook niets mee te maken. Want islam is vrede

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: