Ramadanjihad; politiewagen gestenigd in Brussel

Een patrouillewagen van de lokale politie Asse-Merchtem-Opwijk-Wemmel is dinsdagnamiddag door een tiental jongeren bekogeld met stenen. Dat gebeurde in de Modelwijk in Brussel, toen de agenten op zoek waren naar de daders van een bromfietsdiefstal. Die ontkwamen, maar vijf stenengooiers werden wel geïdentificeerd. Dat meldt de politie woensdag

GvA >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: