Ramadanjihad:  Transgender neergestoken in Etterbeek door “leden van IS”

Links heeft zijn keuze gemaakt en steunt islam ongeacht de misdaden die islam pleegt. Vroeger linkse hobby’s, emancipatie van de holebi-gemeenschap, gelijkheid van vrouwen, bescherming van minderheden, dierenwelzijn. Het gaat allemaal probleemloos de kliko in ten faveure van islam. De spagaat waar links in gezakt is, is inmiddels zo wijd dat het wachten is tot links uit zijn kruis scheurt.

`01

HLN: Een transgender van Tunesische afkomst is zaterdagavond in Etterbeek neergestoken door twee mannen die claimen lid te zijn van IS. Het slachtoffer werd ook in Tunesië al bedreigd door dezelfde individuen. “Ik vrees voor mijn leven, ik wil asiel aanvragen in een ander land waar ik niet bedreigd word.” Dat schrijven Bruzz.be en La Capitale.

Telegraaf:

Het slachtoffer is flink toegetakeld. De mannen staken haar diverse malen met een mes in haar buik.

Het is niet de eerste keer dat de vrouw, die door Belgische media Sharky wordt genoemd, te maken krijgt met de aanvallers. Eerder werd zij in haar thuisland Tunesië aangevallen door dezelfde personen. „Ze zeiden dat ze enkel nog een officieel bevel van IS afwachten om me te onthoofden. Ze willen van mij een voorbeeld maken voor jongeren die de religieuze wet niet naleven.

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: