Oproep: Steun de Helden van Geldermalsen

Zoals u allicht weet heeft het patriottisch verzet bestaande uit 2 gegooide eieren (waarvan één nog met een hele dooier zelfs) en wat kindervuurwerk, een paar spreekkoren en een omgeduwd hek, voorkomen dat er een AZC komt in Geldermalsen.

Voor dit relatief vreedzame protest zijn vijf daders helden veroordeeld. Vier daarvan hebben een half jaar gevangenisstraf opgelegd gekregen en de vijfde moet schoffelen. Voor dit geval heeft de overheid een onbekende en meer dan een eeuw oude wet uit de anti-democratische toverdoos getrokken; Belemmering/verstoren van het ‘democratisch’ proces.

En dat terwijl er helemaal geen democratisch proces plaatsvond. Een ongekozen, niet democratisch aangestelde burgemeester, wilde de niet-democratisch besliste mohammedaanse invasie helpen uitvoeren.

Mark Rutte heeft geen mandaat van het Nederlandse volk om een ongebreidelde mohammedaanse invasie voortgang te doen vinden (in verkiezingstijd doet de VVD juist altijd alsof ze de immigratie willen beperken, de VVD zou zijn zetels terug moeten geven wegens kiezersbedrog). Dat is niet democratisch beslist. De inwoners van Geldermalsen was niets gevraagd, maar ze werden onverwacht, voor een compleet ondemocratisch feit gesteld. De inspraak werd beperkt. Een referendum afgewezen.

Uit alle polls blijkt namelijk dat de ruime meerderheid van het Nederlandse volk wil dat de immigratie een halt toegeroepen wordt. Zelfs polls in de Volkskrant geven die uitslag:

014-300x99

Democratisch zou dus zijn om op te houden met het importeren van islam. De rechter lult uit zijn nek als het gaat om het ‘verstoren van het democratisch proces’. Als iemand het democratisch proces verstoort is het deze overheid. De helden van Geldermalsen protesteerden slechts tegen, juist ja; het verstoren -door de overheid-  van datzelfde democratisch proces. De helden van Geldermalsen kwamen juist op vóór het democratisch proces. Ze wilden inspraak. Dat er geluisterd zou worden naar de bevolking, en dat is waar democratie in de kern om draait.

Deze overheid heeft al lang niks meer met democratie. Deze overheid draait de democratie stap voor stap de nek om. De allerduidelijkste voorbeelden daarvan zijn wel ‘1-juni-2005, EU-grondwet-referendum’ en recentelijk het Oekraïne referendum. Mark Rutte kon niet duidelijker zijn hoe hij denkt over democratie.

Een half jaar gevangenisstraf is behoorlijk zwaar. De ME-er die volkomen zinloos een vrouw, die helemaal niet mee gedemonstreerd had, zwaar hersenletsel sloeg, is nog niet eens aangeklaagd.

De rechterlijke macht is ook compleet de weg kwijt. Net als politie, justitie, en veiligheid. De trias politica bestaat niet meer.

Medeplichtige Marokkaanse juwelierovervallers worden vrijgesproken. Kindbruidjes worden geïmporteerd. Polygamie voor mohammedanen wordt toegestaan. Duizenden auto’s zijn er al in de fik gegaan dit voorjaar, maar er is nog niet één Marokkaan opgepakt. Dagelijks worden er bussen bekogeld waarbij zwaargewonden vallen.

Mohammedaanse aanslagen zijn tegenwoordig in de Westerse wereld aan de orde van de dag, omdat er nooit één mohammedaan gestopt is bij de grens. Nogmaals, die import is nooit democratisch beslist. Het volk was altijd tegen, op een paar marginale gekken na. Die helaas toch niet zó marginaal waren, want ze hebben wel de macht gegrepen.

Wij willen onze patriottische helden bedanken en een hart onder de riem steken tijdens de zware tijd die ze te wachten staat. Wij willen op dit blog en andere blogs massaal oproepen om ze een kaartje te sturen, terwijl ze tijd uitzitten voor ons allen. Maar we hebben geen adres. Van ouders, familie, vrienden, of de penitentiaire inrichting waar ze geplaatst worden.

Schakel je netwerk in en laat het ons weten. Het maakt niet uit onder welk topic je je comment plaatst (je kan ook de ‘contact’ gebruiken). Wij komen het wel tegen. Je mag het in alle anonimiteit plaatsen. We zullen er vertrouwelijk mee omgaan. Geef niet het adres van ouders, familie of vrienden (of hun namen) in de comments (het adres van de PI mag je natuurlijk wel geven), laat alleen even weten dat je ons verder kan helpen, dan nemen wij wel contact op. En dan gaan wij er voor zorgen dat deze helden zich een heel klein beetje minder alleen voelen het komende half jaar.

Ik weet van mensen die al hun geschreven ansichtkaart klaar hebben liggen. En daar gaan we heel veel meer ansichtkaarten van maken ! We hebben 5000 lezers per dag, en veel meer views (en ook nog wel toegang tot wat meer sociale media). Het kan niet zo zijn dat we deze jongens in de steek laten.

 

 

Comments zijn gesloten.

9 Comments on Oproep: Steun de Helden van Geldermalsen

 1. Petitie? Crowdfunding voor de advokaatkosten of een bevrijdingsraid uit de lik of van de schoffelplaats?

  Like

 2. VarAway // 16/06/2016 om 07:26 //

  HELEMAAL mee eens!
  Dit bovenstaand relaas is reeds doorgelink aan de PVV kopstukken in het Haagsche!

  Geliked door 1 persoon

 3. siemx // 16/06/2016 om 12:52 //

  Waar moet die steunbetuiging naartoe? Adres?

  Like

 4. Alle laffe Gemeenteraden gehoorzamen Den Haag. Laf Den Haag gehoorzaamd “Brussel” Naar “ONS” wordt niet geluisterd! (“Dat doen alleen die walgelijke onderbuik populisten”! )
  Nog steeds geen miljoenen Nederlanders die hun vlag “half stok” laten hangen als protest tegen “onze pro-Islamitische Haagse EU-dictatuur”
  DE ISLAM (IS) PAST NIET IN EEN BESCHAAFD LAND!
  Alleen de PVV (Geert Wilders) heeft dat al van begin af aan gesteld!
  Reactie van zijn pro-Islam collega’s ? TOT NU TOE !!!
  Moslims moesten hem hiervoor DODEN! (Koran conform!)
  Haagse politieke lafaards: Laten we Geert tegen die moslims “beveiligen”! 24uurs! Dan heeft geen privacy meer en kan zich niet zo makkelijk onder het domme volk begeven!
  Dit is Nederland!
  Dit is de door hen gekozen Volksvertegenwoordiging!
  Schande ! (Elk volk onwaardig!)

  Like

 5. Gerrit Tienkamp // 17/06/2016 om 03:13 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Geliked door 1 persoon

 6. Gerrit Tienkamp // 17/06/2016 om 03:16 //

  Natuurlijk steun ik deze deelgemeente (Groot-Geldermalsen).
  Heb mijn hele leven met mijn gezin hier gewoond (Rhenoy)
  Een bom op ieder AZC.
  En exit PdvA puppet De Vries.

  Geliked door 1 persoon

 7. Trias // 17/06/2016 om 11:39 //

  Deze jongens zijn hiermee te zwaar gestraft, verstoring van het democratisch proces is een lachertje, territorium verdedigen is ook een recht! Doe deze zg daders a.u.b de groeten en don’t let it bring them down. Blijf opkomen voor je recht.

  Like

 8. @Gerrit Tienkamp // 17/06/2016 om 03:16

  Beste Gerrit, ken jij er dan misschien mensen die me verder kunnen helpen in mijn zoektocht naar een adres waar de kaarten naar toe kunnen? Of misschien de advocaat van deze jongens.

  Als je het niet hier wilt melden kun je me bereiken op gebruikerzoveel@gmail.com

  Dan is het alleen wel handig als je dat even in de comments vermeldt hier, want anders kom ik nooit op dat mail-adres.

  Like

 9. “Verstoring van de democratische orde.”
  Als je een politicus vermoord omdat je het niet met hem eens bent, dan wordt je alleen veroordeeld voor moord, niet voor verstoring van de democratische orde. En voor die moord krijg je dan niet de maximale straf (levenslang), daar is het plegen van slechts één moord niet ernstig genoeg voor.

  Geliked door 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. EEN HALF JAAR GEVANGENIS VOOR VUURWERK GOOIEN? | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: