“De Turkse natie zal het Europese Parlement laten betalen voor hun steun aan terroristen”

Het Europees Parlement had Selahattin Demirtaş uitgenodigd. Demirtas is de democratisch verkozen leider van de HDP en heeft net iets meer dan 10% van de stemmen gehaald bij de laatste Turkse verkiezingen, waardoor Erdogan niet genoeg stemmen kreeg voor een absolute meerderheid. De linkse, democratische, niet alleen maar Koerdische, partij haalde nipt de kiesdrempel van 10% ondanks een regelrechte terreurcampagne van Erdogan tegen de Koerden in aanloop naar de verkiezingen en in het bijzonder tegen HDP. Dat ging zelfs zo ver dat er op één enkele nacht maar liefst 180 partijkantoren aangevallen werden, waar ik destijds het woord Kristallnacht voor gebruikte, lees hier.

Inmiddels heeft Erdogan de immuniteit van gekozen kamerleden van HDP opgeheven waardoor die vervolgd kunnen, en zullen, worden. HDP staat Erdogan in de weg bij zijn streven om de nieuwe sultan te worden. En Erdogan zal dus, linksom of rechtsom, HDP uitschakelen. In de Turkse media verschenen foto’s van Demirtas’ bezoek aan het Europees Parlement en daarop viel te zien dat er een vlag hing van de YPG. De YPG dat zijn die duizenden Koerdische vrouwen en meisjes die niet naar Europa gewandeld zijn vanuit Syrië, zoals de vele Syrische mannen, maar de wapens op hebben genomen om ISIS te bestrijden en wél hun land te verdedigen.

Het zijn deze dames geweest die met hun onverzettelijkheid het keerpunt in de oorlog met ISIS bewerkstelligd hebben toen zij weigerden Kobane op te geven. En dát zit Erdogan als de baas van ISIS natuurlijk niet lekker, vandaar dat die weer ouderwets te keer ging. Sowieso moet het een gruwel zijn voor deze vrouwenonderdrukker en goede vriend van Mark Rutte, dat juist vrouwen …

The Turkish nation will make Europe pay for “supporting terrorism,” President Recep Tayyip Erdoğan said, as he castigated the European Parliament for supporting Syria’s Democratic Union Party (PYD) and the PYD’s militia forces, the People’s Defense Units (YPG).

“I am calling on the EP from this meaningful gathering: Whom are you trying to give message to with flags of terrorist organizations that you hung on the walls of the European Parliament?” Erdoğan asked during an iftar dinner.

Earlier this week, reports in Turkish media covering Peoples’ Democratic Party (HDP) co-chair Selahattin Demirtaş’s discussions at the EP were accompanied by photographs showing Demirtaş walking in the corridors of the European Parliament past a flag of the YPG.

“The Turkish nation will call the relevant persons to account for their acts when the right time comes. MPs, acting as if they were militants of the terrorist organization, carrying terrorists and weapons in their vehicles and putting their means at the disposal of terrorists will be held accountable for their acts before the court.

Files and summaries of proceedings have already started to be sent to courts,” Erdoğan said.

h/t, en commentaar van onze reaguurder ‘polderboy’ hierbij:
.

De lange arm van Erdogan en Timmermans reikt natuurlijk inmiddels aardig diep in de dikke arm van onze lokale samenleving, waar christelijke asielzoekers eruit worden getrimd.

Hier hoe de raszuivere Turk, bondgenoot van de ongekozen EU elite, het door ons gekozen Europese Parlement bedreigt, omdat zij zeer terecht sympathie hebben voor de Koerdische verzetsstrijders uit Kobani, die zich durfden te verzetten tegen de groep radicaal islamitische moordcommando’s van Erdogan, die onder de vlag van “ISIS” moord en verderf zaaien in naam van de heilige uit Mekka:
“De Turkse natie zal het Europese Parlement laten betalen voor hun steun aan terroristen”
“The Turkish nation will make Europe pay for “supporting terrorism,””
http://www.hurriyetdailynews.com/turkish-nation-will-call-eu-to-account-for-support-for-terror-says-erdogan.aspx?pageID=517&nID=100612&NewsCatID=510

Opvalt dat Erdogan niet openlijk Timmermans en de zijnen, de ongekozen bestuurselite van de EU, bedreigt. Daarnaast hoor je geen enkele afkeurend woord van Timmermans en de zijnen, de ongekozen bestuurselite, vanwege het openlijke bedreigen van het gekozen Europese Parlement door de islamistische fascist uit Ankara.
Conclusie is dat de ongekozen elite in Brussel:
1) de redders van Kobani (de Koerden) dus ook als terroristen beschouwt en ISIS daaraan tegen als de vrijheidsstrijders;
2) de fascist uit Ankara volledig steunt in haar actie de Europese volksvertegenwoordiging met intimidatie en bedreiging het mes op de keel te zetten.

01

Wij hebben al tijden bovenstaande banner in de zijbalk staan op de voorpagina. Als u daar op klikt komt u hier terecht: http://helpkobane.com/ Daar vindt u een aantal adressen (rechts) waar u Kobane kunt steunen als u wilt. En via deze link kunt u Koerdistan in het algemeen steunen: http://www.heyvasor.com/en

Meer over West-Koerdistan, Rojava, het Koerdische deel in Syrië. Headerfoto geleend van mijn grote broer, ZilteHond.

 

Comments zijn gesloten.

1 Comment on “De Turkse natie zal het Europese Parlement laten betalen voor hun steun aan terroristen”

  1. Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: