Geen maatregelen Alphen aan den Rijn tegen moskee Boskoop om ‘haatimam’

De gemeente Alphen aan den Rijn onderneemt geen stappen tegen de moskee in Boskoop. Die kwam in april van dit jaar in opspraak, nadat de omstreden imam Tarik Chadlioui een toespraak hield op de open dag. Chadlioui wordt geassocieerd met de terroristische organisatie Sharia4Belgium.

‘Op dit moment zijn maatregelen niet aan de orde’, laat een woordvoerder van burgemeester Liesbeth Spies weten aan Omroep West. Volgens de burgemeester is het belangrijk dat er wordt gewerkt aan het herstel van vertrouwen tussen moskeebestuur en gemeente.
.
.
Waarom zou je herstel van vertrouwen willen met  een moskee die overduidelijk sympathieën heeft voor een terreurorganisatie (Saharia4Belgium is inmiddels verboden en verscheidene leden zitten achter de tralies).
.
Na het bezoek van Chadlioui bood de moskee excuses aan, maar niet voor de uitnodiging, alleen voor de ontstane commotie. Dat zijn dus geen excuses, ze vonden het alleen vervelend dat ze in het nieuws kwamen.
.
De burgemeester ervaart het als positief dat de moskee nu actief is met buurtvaders in het kader van ramadan. Ook al weet ze waarschijnlijk niet dat ramadan de jihadmaand bij uitstek is, dan nog, wat is er positief aan. Maakt dat goed dat ze een terroristenvriend uitnodigden? En hoe dan precies?
.
Dit soort onwetende, en niet willen wetende, ongekozen regenten maken ons land stuk. Weg met die ongekozen stoethaspels! We staan volledig in ons recht als we ze het dorp uitjagen, ze zijn niet gekozen!
.
Eerdere berichten:
Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: