Iranian Cleric: ‘Improperly’ Dressed Iranian Women Cause Climate Change

A senior Iranian cleric from Isfahan, Iran, said “immorality” among young Iranian women, stemming from dressing “improperly,” is resulting in climate change and causing the rivers and dams in Iran to run dry.

During his weekly Friday sermon, Imam Seyyed Youssef Tabatabi-nejad said, “My office has received photos of women next to the dry Zayandeh-rud River pictured as if they are in Europe.” Tabatabi-nejad added, “It is these sorts of acts that cause the river to dry up even further,” according to the Iranian Student News Agency.

Breitbart >>

View original post

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: