Luikse burgemeester sluit radicaal islamitisch centrum

Willy Demeyer (PS), burgemeester van Luik, heeft de sluiting bevolen van het radicaal islamitisch centrum Markaz Attawhid in zijn stad, wegens verstoring van de openbare orde in verband met de terreurdreiging.

De sluitingsprocedure werd een tiental dagen geleden opgestart nadat de Luikse autoriteiten kennis hadden gekregen van een rapport van het parket van Luik. Vier wegens terrorismefeiten veroordeelde personen bezochten het centrum, zo bleek. De verantwoordelijken van de moskee werden op 15 juni gehoord, maar dat leverde geen bijkomende of geruststellende elementen op.

HLN >>

Moskeeën zijn kazernes >>

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: