Zware oorlogswapens bij moskee ontdekt; Experts: Topje van de ijsberg

Een speciale ME-eenheid van de politie in onze ‘buurstaat’ Nordrhein Westfalen heeft vorige week een geheime operatie bij een moskee uitgevoerd waarbij een groot aantal zware oorlogswapens in beslag zijn genomen. Volgens experts waren deze nog maar het topje van de ijsberg, en wordt gevreesd dat tal van andere moskeeën in Duitsland en Europa illegaal vuurwapens en mogelijk ook explosieven hebben opgeslagen. De lang gevreesde islamitische terreuroorlog tegen de Europese bevolking lijkt dan ook steeds dichterbij te komen.

De ‘top secret operatie’ werd wereldkundig gemaakt door het Hessische CDU lid Ismail Tipi. De oorlogswapens werden verborgen in de koelruimte van een groentehandelaar, die vlak naast de moskee woont. Tipi: ‘Het gevaar dat fundamentalistische, tot geweld bereid zijnde Salafisten zich bewapenen is zeer groot. Dat maakt deze geheime operatie meer dan duidelijk.’

 

De extremisme-expert van Turkse afkomst vermoedt dat moskeeën ook in andere steden hele wapenarsenalen hebben ingeslagen. Het openbaar ministerie in Hamburg wees er onlangs niet voor niets op dat het aantal moslims dat de gewelddadige jihad ondersteunt, toeneemt. In alleen al Hamburg zijn er meer dan 300 bekend, hoogstwaarschijnlijk slechts het topje van de ijsberg.

Xander Nieuws >>

Moskeeën zijn Kazernes >>

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Zware oorlogswapens bij moskee ontdekt; Experts: Topje van de ijsberg

  1. lenss151 // 22/06/2016 om 16:18 //

    wij in Nederland zijn straks aan de beurt onze regering zijn allemaal weg kijkers tot het te laa is wel moskeeën helpen met subsidie en alle mensen met dubbele paspoorten pamperen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: