Ramadanjihad in Almere tegen bewoners. Mohammedanen starten etnische zuivering. Politie kijkt toe

Duizenden auto’s zijn er al in de fik gegaan dit jaar. Dagelijks vliegen er stoeptegels door ruiten van bussen. En bewoners die ingrijpen krijgen een roedel losgeslagen jihadi’s achter zich aan en zijn niet meer veilig voor de terroristen van Lodewijk Asscher en Achmed Aboutaleb.

De mohammedanen hebben begrepen dat de etnische zuivering van Amsterdam een succes is en zijn nu begonnen ook de Nederlanders uit Almere (die eerder al Amsterdam ontvlucht waren) te verdrijven.

Mark Rutte glimt van trots bij zijn behaalde successen en gaat schaterlachend door met jaarlijks minimaal honderdduizend volgers van Mohammed te importeren. En als je daar tegen protesteert en een eitje gooit naar de lokale despoot ga je een half jaar achter de tralies, terwijl de mohammedanen ongehinderd op weg zijn naar de volgende stad om te verwoesten.

Telegraaf:

De Almeerse reljeugd heeft het niet alleen op busramen, maar sinds vorige week ook op woningruiten voorzien. Afgelopen week zijn er twee ramen van inwoners van de Kruidenwijk gesneuveld.

Bij een van de gevallen gaat het zeer waarschijnlijk om een wraakactie tegen een bewoner. De man hielp bij de arrestatie van een van de verdachte jongeren die busruiten ingooiden, bevestigt een woordvoerder van de politie.

Dichtbij:

Bij het tweede incident, in de Zuringstraat, zouden drie jongeren zijn weggerend. ,,Van hen hebben we een signalement. Maar het blijft lastig, want de groepen wisselen van samenstelling”, laat een politiewoordvoerder aan de krant weten.

Vorig weekend legde vervoersbedrijf Connexxion het busvervoer in de Kruidenwijk stil omdat er een paar dagen achter elkaar stenen naar de bussen werden gegooid. Burgemeester Franc Weerwind moest daar afgelopen donderdag verantwoording over afleggen omdat hij pas op zondag op de hoogte werd gebracht door de politie. Die maakten daar openlijk excuus voor en Weerwind kondigde een speciaal politieteam aan dat bij de jongeren thuis langs zou gaan.

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: