Reden 367 om nooit een moslim aan te nemen. Provoceermoslim geschorst voor baard

Die wilde wel even het New Yorkse politiekorps islamiseren en eiste dat voor hem en zijn baard een uitzondering werd gemaakt op de regels die al voor hem gelden sinds die er in 2006 in dienst kwam. Maar nu is hij beledigd, o jee het zal eens niet, dat die zijn baard niet mag laten groeien. Wees maar blij dat je niet in China woont, want daar was je zes jaar de bak in gegaan met je moslimprovoceergedrag.

Volkskrant: Syed, die al sinds 2006 bij het korps werkt, maakte sindsdien gebruik van de uitzonderingsmogelijkheid. Hij beperkte zijn baardharen lange tijd tot één inch. Afgelopen dinsdag werd hij echter uit het hoofdbureau van het korps in Manhattan gezet omdat hij zijn (inmiddels te lange) baard had laten staan. ‘Het was erg vernederend’, zegt hij over de uitzetting en zijn schorsing. ‘Ik voelde mij beledigd.’

Volgens de Volkskrant moet die worden doorbetaald tijdens zijn schorsing:

Een moslimagent in New York die van zijn werkgever eist dat hij een baard mag dragen vanwege zijn geloof, heeft een eerste overwinning geboekt. De rechter bepaalde woensdag dat hij moet worden doorbetaald tijdens zijn schorsing.

 

New York Daily : Castel overturned the department’s decision to withhold Syed’s pay and barred the NYPD from taking further disciplinary action against him until July 8, when another judge will weigh whether he can return to work as the lawsuit proceeds.

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Reden 367 om nooit een moslim aan te nemen. Provoceermoslim geschorst voor baard

  1. Porta // 24/06/2016 om 22:38 //

    Jankebalk, en maar huilie huilie doen. Zal die fuckling haatbaarden van ze afschroeien met een stootje napalm. Muslimfuckers! -” Schat, waar heb ik mijn vlammenwerper”-?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: