PVV ontdekt geheime mohammedaanse kazerne in Den Haag

De Partij voor de Vrijheid in de Haagse gemeenteraad is opnieuw op een illegale gebedsruimte gestuit. Een melding van een buurtbewoner bracht de PVV op het spoor van de gebedsruimte en het register van de Kamer van Koophandel bevestigt dat er een islamitische stichting gevestigd is.

PVV-woordvoerder Integratie Chris van der Helm: “Na de oproep tot het gebed van de moskee aan de Terletstraat en de illegale gebedsruimte aan de Schalk Burgerstraat, is het nu de beurt aan de Ermelostraat. Geen straat is blijkbaar veilig voor de brutale opmars van de islam. Ik wil dat het college nu eindelijk eens inziet waar onze mooie stad op afstevent, en deze illegale gebedsruimte subiet ontmantelt.”

Onder verwijzing naar artikel 38 van het Reglement van Orde heeft de fractie van de PVV de volgende vragen gesteld aan de voorzitter van de gemeenteraad.

De Partij voor de Vrijheid is de laatste weken benaderd door vele Hagenaars met meldingen van illegale gebedsruimtes van islamitische signatuur en winkels waar islamitische gebedsdiensten worden gehouden. De meest recente melding betreft een illegale gebedsruimte aan de Ermelostraat 59.

PVV Den Haag >>

h/t hslot4

Comments zijn gesloten.

5 Comments on PVV ontdekt geheime mohammedaanse kazerne in Den Haag

 1. HET IS OVERDUIDELIJK DAT DE MUSLIMS EEN BURGEROORLOG AAN HET VOORBEREIDEN ZIJN , EN NOG STEEDS HEEFT DE ONNOZELE LINKSMENS NIETS DOOR , EN ZEKER NIET DE SCHANDKNAAP VAN DE MUSLIMS , VAN AARTSEN

  Like

 2. het is een schande dat het hier allemaal maar kan waar heb je veiligheids instanties voor dat hele zooitje slaapt net als dat hele kabinet op wilders na dan het word echt tijd om de bezem er door tehalen ook door de media het liegt en bedriegt schande

  Geliked door 1 persoon

 3. Ze wachten gewoon af totdat we als makke domme schapen afgevoerd worden naar de slachtbank. Landje pik is in volle gang en dit kabinet doet er niets aan ! Kijk naar Engeland waar ze óók al de overhand krijgen. Wij moeten ons in hun landen toch óók aanpassen al zijn we er maar op vakantie.

  Like

 4. Irene Broekaart // 03/07/2016 om 23:15 //

  en wij zijn strafbaar als we ons willen bewapenen ? Dit is de opzet ?
  Rutte merkel moete vast levenslang

  En neem Obama mee

  Like

 5. Scarlatti Bombatti // 04/07/2016 om 03:25 //

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba 6 sec6 seconden geleden
  ‪#‎PVV‬ ontdekt OPNIEUW GEHEIME MOHAMMEDAANSE KAZERNE in t Den Haag v DHIMMIE ISLAMVRIEND ‪#‎JOZIASvAARStsen‬ https://fubar.mobi/…/pvv-ontdekt-geheime-mohammedaanse-kaz…/ … via @Fub_Fub

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: