islamiseringsindoctrinatie: Bezoek aan de moskee

Wij, de groepen 7a en 7b, zijn op dinsdag 14 juni zeer gastvrij ontvangen in de moskee in Hoofddorp. Doordat je in de moskee altijd je schoenen uit moet, voelden we ons gelijk al een beetje thuis en zeer welkom. We mochten alles vragen en hebben ook geoefend met een gebed. Aan het eind kregen we cake en wat drinken, dat terwijl zij zelf niks mochten, want het is nu ramadan! (citaat van de leerlingen van groep 7b)

Website school: http://www.jozefschool.net/bezoek-aan-de-moskee/#comment-208

Via: E.J. Bron >>

Gister al een ander stukje over indoctrinatie geplaatst bij de buren van Fenixx, maar ook maar even hier dan:

naamloos78

Hele tekst:

havotoets1

islamisering >>

Comments zijn gesloten.

3 Comments on islamiseringsindoctrinatie: Bezoek aan de moskee

  1. De directeur van KBS Noorderpoort, de Dongense basisschool die hun kinderen op excursie meeneemt naar een Diyanet-moskee, is niet blij met de “vervelende reacties” die er op internet zijn gekomen op het moskeebezoek. Ze hebben zelfs hun Facebookpagina oflline gehaald. Het was gewoon hartstikke gezellig in de korankerk, potverdorie, en dan gaan “dit soort lui” een beetje dingen daarvan vinden op internet.
    https://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/07/hij_kan_wel_schreeuwen_zegt_ie.html

    Like

  2. Mijn reactie op die school hierboven hebben ze ook niet geplaatst. Er staan helemaal geen reacties onder zelfs. Schijterts. Wel die kinderen indoctrineren, maar vervolgens heel hard la la la la roepen met broccoli in hun oren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: