De EU kan alleen nog overleven door muito rapido in een totalitaire dictatuur te veranderen

Want in heel Europa neemt het protest toe.

Vooraf: Ik schreef dit afgelopen nacht voor bekend was dat Boris Johnson zich terugtrekt als kandidaat om Cameron op te volgen. De belangrijkste kandidaten zijn nu Theresa May, een islamlikster, en Michael Gove. Nu het niet Boris Johnson wordt zal dat de vrees van Nigel Farage misschien nog wel meer voeden dat het hele #Brexit met een sisser af zal kunnen lopen. Crucialer lijkt inmiddels de vraag of het voormalige Oostblok van plan is binnenboord te blijven.

Gisteren schreef ik een stukje: “De EU; op weg naar een superstaat of desintegratie, er lijkt geen tussenweg meer te zijn

Een kortere en meer ‘to the point’ titel zou bij nader inzien geweest zijn: “Totale dictatuur of desintegratie”, want dat is de keuze waar die EU voor staat.

Na de #Brexit is de handrem van de kar. In reactie op Tijl, onder dat stukje schreef ik nog:

Ze hadden gewoon strategisch kunnen gaan zitten wachten tot minimaal september. De tactiek die Rutte altijd toepast, wachten, tijdrekken, tot het vanzelf weer over gaat. En dan de Britten het initiatief laten nemen, want dat gaat nog helemaal niet makkelijk worden voor die Britten gezien de chaos die ze thuis hebben. Nu jagen ze nog meer landen tegen zich in het harnas.

Het Oostblok(*1) wil geen open grenzen met de bijbehorende mohammedanen. In de vijf grootste economieën van de EU zijn het komende anderhalf jaar verkiezingen: Nederland, Spanje, Italië, Frankrijk en Duitsland.

Spanje krijgt waarschijnlijk een ultra-linkse anti-EU regering. In Italië stormt de Vijfsterren beweging van Grillo op die ook anti-EU is. In Frankrijk zal het er om spannen of Marine Le Pen presidente gaat worden. AfD zal in Duitsland niet in een coalitie komen, maar zal de coalitievorming wel ernstig bemoeilijken(*2). En in Nederland zal een 5 of 6 partijen-coalitie nodig zijn om Wilders buiten te houden.

Ondertussen raast de financiële crisis in Zuid-Europa ook nog eens onverminderd voort.

Het wachten (altijd een beproefde tactiek in de politiek) zou wat de Britten betreft wel succes kunnen hebben, want niet de initiator Nigel Farage gaat over de uittredingsonderhandelingen maar de Tories. En UKIP heeft niks te zeggen in het Lagerhuis. Ik schreef al in dat hierboven aangehaalde stukje dat Boris Johnson zich in ene supergematigd uitlaat. En dat is politiek-technisch vast ook noodzakelijk om de leider van de conservatieven te kunnen worden. Maar het heeft wel tot gevolg dat het hele idee van een #Brexit op een zijspoor dreigt te belanden.

Breitbart (via Pomonews) noteert:

UPDATE: UK Independence Party leader Nigel Farage has raised questions over Boris Johnson and leaders of the official Tory-led Vote Leave campaign, claiming that he believes they are “backsliding” over the referendum result. Mr. Farage implied the Tory figures are now siding with the Prime Minister to insist the UK should remain inside the free market with open borders forced upon it. “We voted to take back control of our country and its borders”, the UKIP leader asserted. “I am worried it is being used as a smokescreen to do a different kind of deal. I am nervous, more nervous than I was on Friday morning”, he told Channel 4 News. “I am beginning to hear noises, I am beginning to detect there may be some backsliding and I do not find that acceptable”, he said. Adding: “We can control immigration, all we need is a Conservative Party government with the will to do it. And to hear someone like Dan Hannan effectively selling out… worries me greatly”. (…)

Het lijkt er steeds meer op dat de EU de plannen tot de vorming van een superstaat al klaar had liggen en er mee gewacht heeft om ze naar buiten te brengen tot na het Brexit referendum (onder het voorzitterschap van Mark Rutte). De plannen komen uit de koker van de Founding Six Mothers van de EU; Duitsland, diens vazal Vichy Frankrijk en Italië, en de Benelux. Vergis je niet in Italië, het zijn zo ongeveer de uitvinders van het corporatistische fascisme (wiki) wat de EU voorstaat.

‘Handelsverdragen’ als TTIP en CETA zijn precies dat, corporatisme. Het is wat Mussolini voorstond, Hitler’s tweede leermeester, ná Ataturk. Lees maar even die link hiervoor -naar Ataturk- die uitlegt dat het Kemalistische Turkije Hitler’s eerste leermeester was, zijn stralende ster, en bezie dan nog eens de huidige Duits-Turkse relaties (Turkije was altijd Duitsland’s partner in diens oorlogen).

Vandaag zette Juncker de nationale parlementen buitenspel inzake CETA. Dat kondigde die gewoon zomaar even aan tussen neus en lippen en een Brexit door, en schafte de nationale parlementen af. Het TTIP verdrag mag niemand trouwens inzien, nog niet eens de EU-parlementariërs, die toch al geen fuk te zeggen hadden en er alleen voor hun salaris zitten.

Nu de Britten weg zijn is het dit blok dat denkt te kunnen bepalen hoe verder te gaan. En het andere blok? Komt er tegen in opstand. Waar kennen we die muur ook weer van?

Naamloos

De meest enge toevoeging van de Duitsers aan het corporatisme van Mussolini? Waardoor we het Duitse fascisme nazisme noemen? Het anti-semitisme en eugenetica. En precies dat is de EU aan het uitvoeren. Niet via Mengele’s reageerbuisjes. Maar via geboortebeperking hier, en de import van slaven uit Afrika en moslims die een ideologie aanhangen die hen bij voorbaat tot kritiekloos subject bombardeert. De ideale onderdanen voor een dictatuur.

 

 

 

*1 – Met Oostblok bedoel ik eigenlijk dat deel van Europa dat geleden heeft onder de eeuwenlange bezetting door de Ottomanen. Die zijn heus nog niet vergeten wat de islam Europa aangedaan heeft. En dat is een heel fiks deel van Europa, dat loopt van alles tussen Wenen en Ankara, via Warschau tot Moskou. Want tot zover gingen de Ottomaanse slavenjagers eens ze de dichterbij liggende gebieden ontdaan hadden van blonde vrouwen om op de slavenmarkten van Ankara te verkopen.

The fires are burning behind the river—

The Tatars are dividing their captives.
Our village is burnt  And our property plundered.
Old mother is sabred
And my dear is taken into captivity.
.
*2 – Net als hier noopt de opkomst van een partij met een grote potentie de gevestigde partijen om delen van hun program over  te nemen, of om net te doen alsof (Halbe Zijlstra, VVD) om het stemmenverlies te beperken.
Comments zijn gesloten.

2 Comments on De EU kan alleen nog overleven door muito rapido in een totalitaire dictatuur te veranderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: