Geert Wilders: Islam is the cause of our problems

The leader of the Dutch Freedom Party (PVV) has accused Western governments of being “dangerously blind” to the dangers of Islamisation”. Citing recent terror attacks, Geert Wilders also called for an end to Muslim migration.

“Islam is a religion of peace, they say but that is a lie. Look at what happened at Istanbul,” he said. “Look at what happened in Orlando a few weeks ago. Look at what happened last March at Brussels airport and metro station, look at what happened at the Bataclan Theatre in Paris last November. Look at what happened in San Bernardino last December. The list is endless. And everything this list has in common is Islam”.

New Europe >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: