Islam stands above German law for half Turkish Germans – survey

Almost half the ethnic Turks living in Germany consider following Islamic teaching more important than abiding by the law, a new survey claims. They also view Islam as the “only true religion” with about one in five justifying violence if it is provoked by the West.
.

The study by the University of Münster titled “Integration and Religion from the viewpoint of the Turkish Germans in Germany” outline some deep divisions within the German society as 47 percent of ethnic Turks living in the country said that following religious dogmas was “more important” to them than obeying “the laws of the land in which I live,” particularly if the two were incompatible. Moreover, 32 percent from those questioned said they yearn to live in the society of the times of the Prophet Mohammed.

RT >>

islamisering >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: