Moskeebezoek basisscholen opgelegd door overheid?

Twee dagen geleden een berichtje op GeenStijl dat een of andere basisschool niet blij was met berichtgeving op GS dat de school een moskeebezoek afgelegd had. En we zien met regelmaat dergelijke berichten dat scholen een bezoek brengen aan moskeeën, daar wordt de kindertjes dan vervolgens steevast ingeprent dat islam liefde is en krijgen ze nooit te horen dat islam een massamoordmachine is. En als je dan eens probeert om een berichtje achter te laten op de website van een dergelijke school dan kun je er zeker van zijn dat je gemodereerd wordt, ook als je uiteenzetting beleefd is. De waarheid over islam willen de leerkrachten niet weten en zullen ze verre houden van de kindertjes.

Het is een grove vorm van indoctrinatie die niet in het onderwijs thuishoort. De betreffende basisschool zag zich genoodzaakt hun facebookpagina offline te halen, maar er is een spiegeltje van lezen we in de comments bij GS. Gemaakt door reaguurder Topkikker zo meldt de immer ijverige Prof. D.A.H. Vintik in de comments. En daar lezen we het volgende:

Naamloos

Opgelegd door de overheid?

Kom er maar in met die kamervragen lijkt mij.

islamisering >>

Comments zijn gesloten.

4 Comments on Moskeebezoek basisscholen opgelegd door overheid?

 1. Is toch allang bekend door de overheid waar denk je dat jouw lesmateriaal door bepaald wordt op openbare scholen? duh!.
  De Agenda : http://www.assembly.coe.int/nw/xml/XRef/Xref-XML2HTML-en.asp?fileid=17880&lang=en

  De verraders : http://www.assembly.coe.int/nw/xml/AssemblyList/AL-XML2HTML-EN.asp?lang=en&XmlID=NationalDelegation-nl

  Like

 2. Scholen in grote steden gaan praktisch om met de viering van het Suikerfeest komende week aan het einde van de vastenperiode ramadan. Onderwijsinstellingen met veel leerlingen met een islamitische achtergrond zijn dinsdag 5 juli dicht of hebben een studiedag ingeroosterd. Op andere scholen kunnen leerlingen vrijaf vragen op grond van artikel 13 van de Leerplichtwet 1969. Daarin is de vrijstelling voor plichten voortvloeiend uit godsdienst of levensovertuiging neergelegd.
  https://www.powned.tv/artikel/suikerfeest-op-scholen-geen-discussie-meer

  Like

 3. Dit is een onderdeel van het islamseringsplan. Net als bij de moslimkinderen, zo vroeg mogelijk hersenspoelen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: