Goed nieuws op de feestdag voor obese moslims met gebitsproblemen; jihadkazerne el-Fitrah bijna failliet

De salafistische moskee alFitrah heeft opnieuw grote financiële problemen. Het gebedshuis heeft een huurachterstand van ruim 135.000 euro. Ook lijkt de nieuwe pandeigenaar niet van plan alFitrah de hand boven het hoofd te houden. AD >>

Het kabinet wil een motie van de Tweede Kamer om salafistische organisaties te verbieden nog steeds niet uitvoeren. Terreurcoördinator Dick Schoof wil salafisten zelfs inzetten als buffer tegen jihadisten. Maar ook als dit salafistische broeinest een jihadopleidingscentrum is, wordt er niet ingegrepen.

De Al Fitrahmoskee in de Utrechtse wijk Overvecht is volgens NRC een kweekvijver voor jihadisme. De krant sprak met een paar mensen die lessen volgden in de moskee. NOS >>

Dick Schoof is dan ook één van de meest incompetente islamvriendjes die er ooit uit de PvdA-kweekvijver voort is gekomen. Het blijft trouwens vreemd dat het Marcouch (ook PvdA), aanhanger van terreurorganisatie de moslimbroeders, is die met de motie kwam om salafistische organisaties te verbieden. Mijn gok is dat die vindt dat ze iets te openlijk duidelijk maken waar islam in werkelijkheid voor staat en Marcouch doet het liever een beetje stiekem. Het verschil tussen moslimbroeders en salafisten is immers marginaal.

Naamloos

Link naar het bovenste plaatje stukkie. Link naar het onderste plaatje stukkie.

Nu maar hopen dat dit kabinet vol laffe EU-horigen en islamlikkers niet snel een pak geld uit een of andere islamitische staat doorlaat om dit jihadcommandocentrum te redden. Tot nu toe weigert dit kabinet namelijk niet alleen om de Kamermotie salafisme uit te voeren, maar ook om een lijst met moskeeën vrij te geven die geld ontvangen uit shariastaten.

Eerder ‘hulpgeld’ voor dit bevelscentrum van allah uit Koeweit (zie link naar AD bovenaan) was voor de Nederlandse overheid geen aanleiding om deze haat- en indoctrinatiehut te sluiten, ondanks slappe praatjes van burgemeester Van Zanen, die wel homo’s uit zijn stad weg laat pesten en overlastzigeuners opvangt in luxe villa’s.

En kennelijk mag men ook ongestraft Jodenhaat prediken:

01Straf voor de ongelovigen:01

 

01

 

01

 

islam is een nazistische übermensch ideologie

die van mening is dat alle niet-moslims untermenschen zijn. Dat zeg ik niet, al weet ik dat het klopt, dat zegt de voorzitter van het moskeebestuur van el-Fitrah. En blijkbaar staan moslims boven de wet in Nederland, want ze mogen het gewoon zeggen. Als jij of ik dat zouden doen kun je er donder op zeggen dat je snel een bezoekje kan verwachten van hen die de islamisering afdwingen.

Hoe voed ik mijn kind op in Nederland? – Shaykh Suhayb Salam

Vanaf 14.00:

Wij leven in een niet-islamitisch land waar wij continu bestreden worden zonder dat wij dat weten. En soms weten we dat, wanneer Wilders weer zijn grote mond opzet. Het eerste dat met jouw kind gedaan wordt als hij naar school gaat is dat zijn essentiële verwerkingssysteem kapot gemaakt wordt. Hoe wordt dat systeem bij jouw kind kapot gemaakt? Door hem duidelijk te maken iedereen is gelijk; moslims, Joden, christenen, allemaal gelijk. Waarom? Omdat de islam ons het tegenovergestelde zegt en ons leert. De islam leert ….

Vanaf 28.15 Dat er moslims zijn en dat er kufar zijn. Dat de kufar naar de hel gaan en de moslims naar het paradijs. Zo maak je hem ook bewust dat er goede mensen zijn en slechte mensen zijn.

 

De filmpjes zijn uit 2013 en 2014 en de overheid heeft nog steeds niet ingegrepen. Blijkbaar keurt de overheid dit goed en wil de overheid dat dit gebeurt. Het zal me dan ook niet verbazen als het zo meteen de gemeente Utrecht is die met geld over de brug komt uit een potje ‘verbinding en integratie’ ofzo om bij te springen.

Het is helemaal niet nodig dat ze buitenlandse haatpredikers bij bosjes invliegen, de moskeevoorzitter is er zelf één. Die vent had al lang het land uitgezet moeten zijn.

 

Comments zijn gesloten.

3 Comments on Goed nieuws op de feestdag voor obese moslims met gebitsproblemen; jihadkazerne el-Fitrah bijna failliet

  1. Ik heb nog een mooi boek voor hem als ie al kan lezen

    Like


  2. goed boek 🙂

    Like

  3. Sorry verkeerde link kijk het wordt steeds gekker ffe spammen 🙂 https://shariaforholland.wordpress.com/about/#comment-58

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: