ISIS verhandelt duizenden vrouwen als seksslaven via Facebook en Whatsapp

“Maagd. Mooi. 12 jaar oud…De prijs heeft intussen een bedrag van 12.500 dollar bereikt; ze zal snel verkocht worden.” Het is een van de vele advertenties die ISIS via sociale media verspreidt om seksslavinnen te verhandelen.

ISIS verliest steeds meer terrein, maar tegelijk verstevigt de terreurgroep zijn grip op de naar schatting 3.000 vrouwen en meisjes die als seksslaaf gevangen worden gehouden. ISIS verkoopt de vrouwen als vee via onder andere Facebook, Whatsapp en Telegram (een sociale media-website die vooral in het Midden-Oosten populair is, red.) en gedeelde databases; daarop staan al de vrouwen geregistreerd met foto’s en staat ook bij wie hun ‘eigenaars’ zijn, om te vermijden dat de vrouwen kunnen ontsnappen of kunnen ontkomen wanneer ze gecontroleerd worden.

Nieuwsblad >>

islam en slavernij >>

Comments zijn gesloten.

3 Comments on ISIS verhandelt duizenden vrouwen als seksslaven via Facebook en Whatsapp

  1. 12.500 dollar veeeeeeeel te duur ik geef je twee schapen en en geit .

    Like

  2. Scarlatti Bombatti // 04/09/2016 om 19:34 //

    Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 14 min.14 minuten geleden
    DOET JE NIX ZEKER hè @MinPres ISIS verhandelt duizenden vrouwen als seksslaven via Facebook en Whatsapp https://fubar.mobi/2016/07/06/isis-verhandelt-duizenden-vrouwen-als-seksslaven-via-facebook-en-whatsapp/ … via @Fub_Fub

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: