Immigratieterreur: asieleisers trekken vrouw van paard

Een 18-jarige amazone uit Oude Pekela is woensdagmiddag in Zuidwending door zeven mannen belaagd terwijl ze aan het paardrijden was.

De vrouw reed woensdagmiddag rond kwart voor 3 met haar pony in Zuidwending, een plaatsje ingeklemd tussen Pekela en Veendam. Volgens haar volgde een getinte man haar met de fiets. ,,Ik voelde me heel ongemakkelijk. Ik heb drie langsfietsende kinderen gevraagd om samen met mij de weg te vervolgen. Even verderop doken zes andere mannen uit de bossen. Stop, stop, stop riepen ze in het Engels. De kinderen zijn toen gevlucht’’, vertelt de vrouw. Volgens haar probeerden de zeven mannen haar van de pony te trekken. ,,Mijn pony steigerde en heeft een van hen nog een flinke trap verkocht. Daar schrokken ze van en gelukkig kon ik wegkomen en naar een erf vluchten.’’

Dagblad van het Noorden >>

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Immigratieterreur: asieleisers trekken vrouw van paard

  1. Maar… wat wilden die mannen met het paard? Slachten misschien? Het was woensdag suikerfeest. Kan het daar misschien mee te maken hebben?

    Like

  2. Paarden rookvlees en biefstuk, dat ken ik wel, best wel lekker.
    Maar ik heb nog nooit van pony rookvlees of biefstuk gehoord.
    Ik weet niet of je een pony kan eten, waarschijnlijk wel, maar ik denk dat het ze ging om wat er bovenop zat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: