Oekraïne wil bij de NAVO

Topman Jens Stoltenberg van het bondgenootschap geeft steevast een dubbel antwoord op vragen over een Oekraïens lidmaatschap.

Stoltenberg zei dat ook vanmiddag weer, de vraag van een Oekraïense journaliste beantwoordend. Maar daarop pakte Poroshenko de microfoon. ,,De NAVO heeft de deur in 2008 voor ons opengezet, we moeten nu alleen nog aan de voorwaarden voldoen. En daarmee zijn we de afgelopen twee jaar harder opgeschoten dan in de 20 jaar daarvoor.”

AD >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: