Nu de moslims (samen met links) de Joden weggepest hebben, zijn de homo’s aan de beurt. En daarna U

foto via smoelenboek

Want de islam zal niet ophouden tot het door hen veroverde gebied gezuiverd is van elke niet-moslim. De Dar-al-islam, het huis van vrede absolute onderwerping (islam betekent onderwerping, geen vrede, daar heeft het arabisch het woord salam voor) zal immers niet bereikt worden tot de laatste kafir uit de Dar-Al-Harb, het huis van oorlog, onderworpen is (of dood, het hangt een beetje van de stroming af binnen islam waar de voorkeur naar uitgaat).

Als de nieuwe nazi’s, de moslims, in Malmö op Jodenjacht zijn, geeft de linkse burgemeester de schuld aan Israël dat 4489 kilometer verderop ligt. (1)

Naamloos

In Zweden mogen Joden niet deelnemen aan hun eigen Kristallnachtherdenking. (2)

De Joden verlaten Zweden. (3)

In Parijs worden in 2014 tijdens pogroms synagoges en Joodse winkels aangevallen in islamitische razzia’s die nota bene van tevoren aangekondigd waren. (4)

In Berlijn kon een meute die hetzelfde doel had maar net worden tegengehouden. (5) En een Joods magazine moet tegenwoordig in een onherkenbare enveloppe bezorgd worden. (6)

De Amsterdamse VVD wil islamofobie gaan registreren, terwijl er nooit moslims doodgeschopt en beroofd worden en weggetreiterd.

Naamloos

Hier een linkje naar het stuk bij bovenstaande plaatje waar u meer kunt lezen over wat deze holocaust overlevenden aangedaan is en de idioot van de VVD op de foto uit wiens koker mede het idee kwam van islamofobie-registratie, terwijl mijn stad etnisch gezuiverd wordt door diezelfde islamieten.

Moslims gebruikten schietgeweren tegen Joden bij het Joods museum in Brussel (7), de school in Toulouse (8), de synagoge in Kopenhagen (9) en de supermarkt in Parijs. (10)

Express: De joodse bevolking van Europa blijft verder dalen. Waren er in 1939 nog 9,5 miljoen joden in Europa, dan zijn er dat vandaag nog amper 1,4 miljoen. Dat blijkt uit een studie van het Pew Research Center. Slechts 10% van de joodse bevolking woont in Europa, waar ze nog amper 0,2% van de bevolking uitmaken.

Steeds meer joden ontvluchten Europa. Duizenden Franse  – maar ook Belgische – joden blijven hun geboorteland verlaten, de meesten trekken naar Israël. (Volgens een recent onderzoek van het Berlijnse Centrum voor Sociale Wetenschap (WZB) bij 9.000 moslims en christenen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden en Oostenrijk is ruim de helft van de Belgische moslims fundamentalistisch en wantrouwt joden en homo’s.)

musliminterfaith

Fok: Na de familie Awad die vorige week hun snackbar aan stadsdeel de Baarsjes verkocht omdat ze bezweken onder treiterijen en een koppel dat in 2004 de Diamantbuurt werd uitgepest, is er weer een familie in Amsterdam die de wijk neemt voor buurtterreur. Dit keer betreft het een Joods echtpaar in Bos en Lommer.

In Nederland is Asscher aangesteld om het virulente antisemitisme van zijn stemvee onder het tapijt verborgen te houden. (11)

Bij elke Joodse school, het Anne Frank huis en het Joods museum staat een politiepost. En ja, ook de linkse gemeenteraad die daar toestemming voor gegeven heeft, weet prima uit welke hoek de dreiging komt. Uit de hoek van islam. Er lopen geen neo-nazi’s rond in Amsterdam (behalve AFA). Omdat in islam de dag des oordeels niet komt voor de laatste Jood dood is.

“De dag des Oordeels komt niet totdat moslims alle Joden ter dood hebben gebracht, totdat de Jood zich achter stenen en bomen verstopt. De stenen en bomen zullen zeggen: “O, moslims, o, Abdoela, er is een Jood achter mij, kom, en doodt hem”. Alleen de Gharkadboom zegt dit niet – want het is een Joodse boom.”

Links heeft de keuze gemaakt. Links kiest voor islam. En het kan ze niks (zelfmoord)bommen dat Mo bij Khaybar honderden Joden de strot doorsneed. Elke kritiek op islam wordt gelijkgesteld aan nazisme of racisme. Terwijl het overduidelijk is uit welke hoek het antisemitisme komt. Terwijl het overduidelijk is dat islam geen centimeter verschilt van het nazisme. En er niks racistischer is dan islam, islam moordt simpelweg alles en iedereen uit die zich niet wenst te schikken naar de mohammedaanse mores. Zie mijn tweet hierboven, het is een feit dat die landen (tegen de) 100% mohammedaans zijn. En er is geen enkele reden om niet aan te nemen dat ons hetzelfde lot te wachten staat als we door blijven gaan met mohammedanen importeren. islam duldt geen multicultuur, islam vernietigt elke cultuur, islam is een dwingende en allesoverheersende monocultuur.

‘Links’ vernietigt alle ooit linkse idealen door hun eigen inconsistente gedrag

islam, nazisme en antisemitisme. Een dossiertje

Links was altijd al antisemitisch dus dat hoeft nog niet eens te verbazen. Wat wel verbaast is dat ze het gore lef hebben om anderen voor nazi uit te maken zodra ze het debat verliezen.

Dat ze de zwaar bevochten vrouwen- en homorechten nu aan het doorspoelen zijn door islam te blijven verdedigen terwijl homo’s van gebouwen gegooid worden en vrouwen gestenigd, is onbegrijpelijk. Homo- en vrouwenrechten waren altijd het summum voor links. En ook nu islam zijn pijlen steeds nadrukkelijker op de homo-gemeenschap richt, is er niet één linkse die toe wil geven dat islam het probleem is.

isis-gay-execution

 

‘Homostel in Nieuw-West met de dood bedreigd door buurtbewoners’. Politie vindt het prima. (12)

En in plaats van dat de moslim Baâdoud ingrijpt, laat ie het in dezelfde week nog eens toe: “Nog een homostel in Amsterdam Nieuw-West slachtoffer van homohaat
Echtpaar wil verhuizen vanwege voortdurend getreiter.’ (13)

In Utrecht werd een transseksueel weggepest en durven buurtbewoners niet voor de camera, of met hun naam in de krant. “De rest van de buurt is al weg of denkt er over te vertrekken. En ik kan je verzekeren dat hier niemand iets voor de camera durft te zeggen.” (14)

In één en dezelfde straat in West zijn de afgelopen maanden al zeker drie homo’s en lesbiennes verbaal of fysiek aangevallen. Omdat alle betrokkenen bang zijn voor escalatie, noemen we bewust niet de straat waar het geweld zich afspeelt. (15)

‘Opnieuw homo’s weggepest in Utrecht’ (16)

EINDHOVEN – De PvdA in Eindhoven wil van het college van burgemeester en wethouders weten welke acties er zijn ondernomen tegen het pesten en treiteren van een homoseksuele man in de wijk Rapenland. De man besloot onlangs te verhuizen nadat hij eerder dit jaar gedurende enkele maanden werd gepest en bedreigd door jongeren van Marokkaanse afkomst. (17)
.
Tilburg: De familie werd al geruime tijd getreiterd en vertrok nadat er een steen door de ruit gegooid was. Het buurtpreventieteam werd eerder al bekogeld met eieren en stenen. Ook homo’s in de wijk zijn regelmatig het middelpunt van pesterijen. (18)
.
Een homopaar is weggepest uit het Laakkwartier in Den Haag. Dat meldt PVV Den Haag na een gesprek met het homopaar. De PVV vindt dat de gemeente het homopaar een schadevergoeding moet geven. De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen laat via zijn woordvoerder weten dat in de affaire adequaat is gereageerd. ‘De politie en in het bijzonder de wijkagent heeft in de zaak uitstekend opgetreden’. Het homopaar zegt echter dat de gemeente drie keer niets heeft gedaan. (19)
.
De bewuste man, Detlev, kreeg in de Retiefstraat te maken met
scheldpartijen, vuurtjes in zijn portiek, bedreigingen, dagelijkse
treiterijen. Een logé van hem werd met de dood bedreigd en uiteindelijk
zwaar gemolesteerd. Eerder woonde Detlev twaalf jaar tot volle tevredenheid
in de Retiefstraat. Dat bleef zo tot een groepje Marokkanen en de
overbuurman ontdekten dat hij homo is.In februari 2004 begon het, stenen door de raam en zelfs een kogel. Bij hem zelf werd ooit het overhemd van zijn lijf getrokken.De politie deed bar weinig voor de man en dat terwijl hij niet op straat kon
komen zonder te worden uitgescholden voor flikker. De door de gemeente en
politie aangestelde buurtregisseur maakte het zelfs zo bont te zeggen dat
Detlev ook niet in zo’’n buurt moest komen. (20)

Orlando maakt duidelijk dat nu het grootschalige jachtseizoen op holebi’s begonnen is. De Joden zijn op. En de Joden die nog resten hebben politieposten voor hun deur staan. Er zijn 50 miljoen moslims in Europa en er komen er elke dag meer bij. En, sssst, ze lezen allemaal dezelfde koran.
Naamloos
Afgelopen week schreef een homo een brief aan de burgemeester van Brussel, en die brief ging ‘viraal’ volgens HLN.
“Uw engagement voor de diversiteit is gekend. Uw functie veronderstelt dat u nog duidelijker en openbaar stelling neemt en concrete maatregelen afkondigt tegen de homofobie die in de straten van uw stad dagelijkse kost is”.
Ik kan je vertellen: Dat gaat niet gebeuren. Ik som 20 ‘incidenten’ op, plus nog wat linkjes, die je in een avondje bij elkaar kan zoeken. Dat ik ze optik en copy-paste kost het meeste tijd, want anders had ik er wel 100 kunnen lezen. Het zullen er ongetwijfeld duizenden zijn. Misschien wel tienduizenden, want hoeveel wordt er niet gemeld of geen ruchtbaarheid aan gegeven. Melden is altijd zinloos en wordt door de politie actief afgeraden. Elke keer weer.
.
Het zijn geen incidenten. Het is een patroon. Het ligt niet aan discriminatie (discriminatie door islam ja), sociale uitsluiting (islam segrereert zelf dwingend; “neem geen ongelovigen tot uw vrienden” (koran, 4.144), een moeilijke jeugd of dat soort onzin.
.
Het zijn de islamitische geschriften die dit bevelen. En de gelovigen soldaten (dixit Erdogan) voeren slechts uit als de vijf maal per dag geconditioneerde zombie-recruten dat het zijn.
.
Deze Borgs hebben net weer hun globale jaarlijkse, een volle maand durende, gehoorzaamheids-exercitie, waar anderhalf miljard gehersenspoelden willoos aan deel nemen, achter de rug om het compleet omgekeerde van wat normaal is voor een mens, te doen. Een mondiale oefening in massa-discipline die elk vrijdenkend mens maximaal zou moeten verontrusten.
.
Ik dwaal af.
.
Wat uit al deze voorbeelden blijkt, keer op keer, is dat de overheid het ongemoeid laat. Hetzelfde geldt trouwens voor de massale verkrachtingen van vrouwen door moslims op het Europese continent (minus het Oostblok).
.
Het is een mohammedaanse oorlog tegen bijna elke minderheid zo onderhand en de overheid kijkt toe en importeert meer mohammedanen (ze halen ze per boot op met scheepsladingen uit Libië) en financiert ze en geeft ze kickboksles en kazernes. Er is maar één conclusie mogelijk, onze eigen overheid zet doelbewust agressieve maniakken tegen ons in.
.
En als je er iets van wil zeggen moet je je bek houden.
.
.
.
Voor alle homo’s ! Jullie maken namelijk een iets groter deel uit van de bevolking dan de Joden, en zijn als volgende aan de beurt:
naamloos5
.
Wake up !
.
Luister naar deze flikker:

.

Comments zijn gesloten.

3 Comments on Nu de moslims (samen met links) de Joden weggepest hebben, zijn de homo’s aan de beurt. En daarna U

 1. Gerrit Tienkamp // 12/07/2016 om 08:49 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 2. wij zijn bangeschijterds omdat we geen hulp krijgen we moeten ons organiseren en elkaar steunen in groepen dan pas verslaan we die waanzin in het westen!ik ga ook niet alleen tegen zo een groep moslims staan dan wil ik backup!!!!!

  Like

 3. Freija // 28/07/2016 om 20:46 //

  De onnozele domheid van policor gehersenspoelde mensen is oneindig groot.
  Einstein zei het al: Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: