De ISIS-legioenen van Diederik Samsom stromen Nederland binnen

RTL: IS-terroristen en hun handlangers hebben vorig jaar ‘veelvuldig’ de grote vluchtelingenstroom gebruikt om Europa binnen te komen. Zo wisten ze uit handen van de autoriteiten te blijven. Hoe vaak dat precies is gebeurd, is niet duidelijk.

In enkele gevallen vroegen IS-terroristen ook asiel aan in Europese landen, waaronder mogelijk ook in Nederland. Dat is te lezen in het vandaag uitgegeven dreigingsbeeld van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV).

RTL weet ook nog te melden dat de nationaal coördinator voor binnenstromende terroristen, zijne onbekwaamheid Dick Schoof, nu spreekt over het veelvuldig gebruik maken van de ‘vluchtelingenroute’ door ISIS. ‘We moeten denken aan tientallen gevallen’.

Dan zal het wel heel veel meer zijn, want deze islamstruisvogel en professionele onder-het-tapijtschuiver wist drie dagen voor Parijs nog te melden dat er geen enkele bevestiging was voor infiltratie door jihadisten, terwijl ze toen al doodgemoedereerd bij bosjes binnenliepen en de aanwijzingen er wel degelijk waren.

Naamloos

En vier dagen daarvoor had ik een stukje geschreven waar ik 17 voorbeelden aanhaal dat er wel degelijk signalen waren.

Naamloos

Waarom krijgt een incompetente zak hooi als Dick Schoof salaris voor het in gevaar brengen van Nederland? Omdat die plan Samsom faciliteert?

NOS: In ruil voor het terugsturen van de vluchtelingen naar Turkije, willen Rutte en Samsom 150.000 tot 250.000 vluchtelingen legaal laten doorreizen naar Europa. Er komt een kopgroep van zo’n tien landen die deze vluchtelingen opnemen. Gedacht wordt aan onder meer Nederland, Zweden, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal. Met een aantal van deze landen is inmiddels overleg geweest. De hele EU betaalt mee aan de opvang van de vluchtelingen.

Het plan is afkomstig van Samsom, die Rutte ervan heeft overtuigd dat het zo moet.

IND was al net zo naïef:

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: