BOMBSHELL: Obama Didn’t Meet With His Defense Intelligence Chief ONE. SINGLE. TIME.

President Barack Obama twice appointed former Lt. Gen. Michael T. Flynn to key national security jobs in his administration, including as deputy director of national intelligence and later as director of the Defense Intelligence Agency, yet he never once met with Flynn face to face.

The general, who spent 33 years in the intelligence field, told The Daily Caller News Foundation he was never called in for a face-to-face meeting with Obama to offer his assessment of ISIS as it rampaged through the Middle East, or during the political  meltdown of Libya and Egypt, or on Iran’s efforts to build a nuclear bomb, or of the “Russian reset” that ended in shambles.

In four years, Flynn was never invited to brief the president on any kind of intelligence issue. Ever.

Constitution >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: