Politiemol van Marokkaanse afkomst tipt criminelen, sloopt diversiteitbeleid politie

E.J. Bron

Screenshot_35

Door: Annabel Nanninga)

Criminele mol ‘in het zonnetje gezet als modelagent’

De Haagse politieman die op 1 juni werd aangehouden op verdenking van lekken heeft waarschijnlijk informatie over hennepkwekerijen doorgespeeld aan hennepdieven. Hij werkte volgens het Openbaar Ministerie als ‘mol’ voor een criminele organisatie.

De nu 28-jarige agent van Marokkaanse afkomst heeft volgens de recherche structureel Marokkaans-Nederlandse criminele handlangers van vertrouwelijke politie-informatie voorzien, meldt NRC. (Betaalmuurlink, NRC haat internet.) De handlangers pleegden dan ripdeals, diefstallen en overvallen, soms met grof geweld, en waren dus altijd eerder dan de politie ter plaatse om zich de drugs toe te eigenen. De agent blijft nog zestig dagen langer in voorarrest, meldde het OM donderdag nadat de raadkamer van de rechtbank Den Haag daartoe woensdag had besloten. Hij wordt verdacht van corruptie, schending ambtsgeheim, het mede plegen van inbraken en deelname aan een criminele organisatie.

Lees verder>>>
(h/t “Berthe”)
Post online

View original post

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Politiemol van Marokkaanse afkomst tipt criminelen, sloopt diversiteitbeleid politie

  1. Dat was en is voorspelbaar alleen niet bij de linkse diversietijdsgekkies

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: