SP vindt het bewaken van de grenzen fascistisch

Peter Kwint is die SP-er, raadslid te Amsterdam, die onlangs bij een vreedzame Pegida demonstratie zijn irreguliere stormtroepen, die een illegale protestactie hielden nog net niet zelf opriep om met stenen te gooien om de vrijheid van meningsuiting te smoren. Dát zijn fascistische acties. Het bewaken van grenzen niet, Peter. Dat jij graag Europa onder de islamitische slavernij wilt brengen, is nog steeds niet de wil van de meerderheid van de Europese bevolking.

Onze video van die dag:

De leugenmedia maakt er hysterisch van dat Pegida op immigranten ‘jaagt’. Ondertussen gebruikt diezelfde media steeds vaker het woord immigrant, waar het vorig jaar nog steevast ‘vluchteling’ was. Het zijn trouwens illegale immigranten, invasanten dus, maar voor de media dat overneemt zullen we wel minstens nóg een jaar verder zijn.

Pegida jaagt op immigranten in Bulgarije

Leden van Pegida hebben zich aangesloten bij burgerpatrouilles langs de Bulgaars-Turkse grens, op zoek naar migranten die illegaal Europa binnenkomen. Ook leden van de Nederlandse tak van de anti-islambeweging doen eraan mee.

Op Facebook zijn foto’s verschenen van Erwin Wagensveld, de voorman van Pegida Nederland. Samen met de voormalige leider van Pegida Duitsland, Tatjana Festerling, liep hij mee met een patrouille van gemaskerde mannen met camouflagepakken aan. NOS >>

Dit soort acties zouden makkelijk te voorkomen zijn als ‘de staat’ doet waar het voor is: de grens bewaken, in plaats van de grenzen op te heffen in een ondoordachte zelfmoordpoging.

Moslimbroeder Marcouch wil vanzelfsprekend de grenzen openhouden voor de mohammedaanse invasie:

Naamloos

Aanleiding voor de actie van de Pegida-voorman zou de aanklacht tegen Tatjana Festerling zijn:

Naamloos

Link naar de Facebookpagina, met video.

 

Comments zijn gesloten.

2 Comments on SP vindt het bewaken van de grenzen fascistisch

  1. Gepubliceerd op 16 jul. 2016

    Sinds de Balkanroute is afgesloten, komt het merendeel van de vluchtelingen via Italië Europa binnen. Op het eiland Sicilië komen, als het weer het toelaat, dagelijks duizenden migranten aan. Maar de autoriteiten doen er alles aan dit aan het oog van de buitenwereld te onttrekken. Reden voor Pegida-voorman Edwin Wagensveld om zich persoonlijk te vergewissen van de situatie. Wij stuurden Arnold Karskens met hem mee…

    Like

  2. koddebeier // 25/07/2016 om 14:00 //

    SP vindt het bewaken van de grenzen fascistisch, Het is eerder misdadig te noemen dat deze partij moordenaars zoals Pol Pot, Stalin, Mao en Hamas verheerlijkt.!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: