Wie een islamitische kuil graaft voor een ander… George Clooney krijgt een mohammedaanse legerbasis in de achtertuin van zijn luxe Italiaanse villa. Ha ha ha ha

Je hebt er zelf om gevraagd. “People like you and me”. Nou, daar zijn ze dan. In je eigen achtertuin aan het mondaine Comomeer. 5 ‘Acres’ schijn je te hebben bij je pandje van 7 miljoen, dus daar kun je er vast wel een paar kwijt barmhartige medelevende Samaritaan.

Naamloos.png

En zeker als je vrouw zich inzet voor de Armeense zaak, zou je op de hoogte moeten zijn van wat Mohammedanen voorhebben met de wereld en de mensheid. Het geeft geen pas om Mohammedaanse ‘vluchtelingen’ te vergelijken met Armeense, of Joden for that matter. Om de simpele reden dat Mohammedanen altijd de daders zijn. Het is net zo onwetend suf als al die zweefteefjes die menen dat de moslims de nieuwe Joden zijn, terwijl de moslims de nieuwe nazi’s zijn en de Joden vervolgen.

Enjoy, George !

Naamloos.png

En het was er al zo’n vieze bende omdat jij er ongezuiverd in schijt. Dat zal er wel niet beter op worden. Wat jij, George? Huisje maar verkopen met een paar miljoen verlies, en Italië met jouw brokken laten zitten?

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Wie een islamitische kuil graaft voor een ander… George Clooney krijgt een mohammedaanse legerbasis in de achtertuin van zijn luxe Italiaanse villa. Ha ha ha ha

  1. Dat wijf van hem is een kerel en hij niet.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: