‘Placement of refugees in Kurdistan aims the destruction of Kurdishness’

KCK Executive Council Co-President Cemil Bayık stated that all Kurds, no matter what their political views are, should reject the placement of Syrian refugees in Kurdistan because it aims the destruction of Kurdishness.

KCK (Kurdistan Communities’ Union) Executive Council Co-President Cemil Bayık stated that Turkish president Erdoğan would go down in history as the biggest enemy of Kurdish people. He recalled that Erdoğan wants to place Syrian refugees in Kurdistan, and described this initiative as the de-Kurdification of Kurdistan.

Bayık noted that Kurds would reject the placement of Syrian refugees in Kurdistan, and said that accepting this initiative would mean suicide for Kurdish people. Cemil Bayık dedicated his most recent article in Azadiya Welat and Yeni Özgür Politika newspapers to this topic, and called upon Syrian refugees to reject Erdoğan’s plan.

Below is Cemil Bayık’s most recent article in Azadiya Welat and Yeni Özgür Politika newspapers, translated by ANF English service;

ANF >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: