Het Sultanaat, met de felicitaties van Mark Rutte en Frans Timmermans

 

Ik wil er van af zijn of Erdogan de coup zelf opgezet heeft of er handig op heeft geanticipeerd. Dienstplichtige militairen kunnen door hun meerderen wijsgemaakt zijn dat het om een oefening ging, maar de leiders van de coup konden vermoeden dat het hun kop zou kosten bij een mislukking. En Mohammedanen mogen dan niet helemaal lekker in hun knar zijn, een opgeleide militaire Turk met een hoge functie in het leger zie ik niet vrijwillig zijn leven geven om een toneelstukje voor Erdogan op te voeren. Hoe het ook zij. Het gaat om de gevolgen. Waar hebben Frans Timmermans en Mark Rutte hun vriend Erdogan eigenlijk mee gefeliciteerd? (ja, die moest even vet)

screenshot_832

“De grondwettelijke orde” is door jullie vriend Erdogan de laatste jaren systematisch uitgehold en afgebroken.

“Democratie en rechtsstaat” heeft hij bij voortduring met voeten getreden.

“Die democratisch verkozen regering van Turkije” is tot stand gekomen na een maandenlange terreurcampagne in het Zuid-Oosten tegen de Koerden met het doel dat de HDP partij niet weer de kiesdrempel van 10% zou halen en een streep door de dictatoriale ambities van Erdogan zou zetten. De week vóór de (herhaalde, omdat die de eerste maal zijn zin niet kreeg) verkiezingen gingen op één dag 180 partijkantoren van de HDP in de hens, en werden de laatste twee oppositionele kranten gesloten (Zaman, van Gülen, werd onlangs pas gesloten).

HDP haalde ondanks dat toch nipt de 10% en Erdogan kon nog steeds geen sultan worden. Hij had de pest in en zocht naar andere middelen, terwijl die ondertussen zijn woede koelde op de Koerden. De schattingen variëren van een half tot anderhalf miljoen ontheemden. En vele doden en oorlogsmisdaden. Anderhalf miljoen ontheemden die de Syrische woestijn ingestuurd werden honderd jaar geleden overleefden het niet. Davotoglu vergeleek de Koerden al met de Armeense bendes die met Rusland collaboreerden. Een “kwestie” volgens Mark Rutte, de Seyss-Inquart van de EU in De Lage Landen, die braaf oplepelt wat zijn baasjes hem gevoerd hebben:

En onder die link staat:

Naamloos

“Turkey is a key” terroristenleverancier, de meeste aanslagplegers reizen vrolijk heen en weer (terwijl Dick Schoof goedkeurend toezicht houdt) tussen Brussel, Parijs, Istanbul, Gaziantep en Raqqa, en zo meteen visumvrij omdat Turkije een ‘key’, dat moeten we zeker letterlijk opvatten als in dat we ze de sleutel gegeven hebben, partner in de bestrijding van het terrorisme jihad is. De connecties tussen Túrkije en ISIS ga ik nu niet nóg een keer uit de doeken doen.

“The EU fully supports the democratically elected government” Yo. Die aan de macht kwam middels. Ach, ik wil verder; zie hierboven.

“The institutions of the country and the rule of law” Die waren al een tijdje afgeschaft voor als jullie het gemist hadden. Volgens de grondwet is de rol van de president in Turkije een ceremoniële en ligt de macht bij het parlement en de premier. Eufemistisch gezegd houdt Erdogan zich daar niet aan. “The rule of law” Die is ook leuk ja op de dag dat Erdogan tegen de 3000 rechters uit hun functie zet. Die lijst had die, hoe gemakkelijk, blijkbaar al klaar liggen. Inmiddels zijn er al 6000 mensen gearresteerd.

“We call for a swift return to Turkey’s constitutional order” You must have been shitting yourselves with laughter when you made this one up.

Erdogan heeft Turkije nu definitief veranderd in een sultanaat, en jullie noemen hem jullie vriend. De oud-Ottomaanse onthoofdingssport wordt er nu openlijk op straat bedreven.

Back to reality Fuckers:

Zelfs de linkse Independent is van mening dat Turkije geen democratie is:

https://twitter.com/Kurdisim1/status/754399180370669568

In Nederland vierden de Nederturken de onthoofdingen. Het zal je Turkse buurman maar zijn, of je islamitische slager met de lange messen.

In Rotterdam riepen de ErdoTurken dat het een zaak van de ummah is. Er werd massaal ‘Takbir’ geschreeuwd, een aanmoedigingskreet, die Frans Groenendijk hier duidt nav. wat Tofik Dibi overkwam in de Balie met Sharia4Belgium, die gevolgd dient te worden door de uitroep ‘allah akbar’. Een andere radicale groepering die met graagte en veelvuldig ‘takbir’ blèrt is HUT, Hizb-ut-Tahir, bij onze Oosterburen en niet alleen daar aangemerkt als een terroristische organisatie. Deze Erdoturken zijn geen gematigde moslims als zij de kretologie van Sharia4Belgium en HUT aanheffen. Dat wisten we eigenlijk al, want onderzoek van Motivaction wees uit dat 80% van de Turken ISIS steunt, en daar doet een doorzichtige poging van Asscher om de waarheid onder het tapijt te schoffelen niets aan af.

De demonstratie zelf. Dit zijn de regels, en die werden overtreden:

Michel van Dijk, gemeenteraadslid voor Forza in de Haarlemmermeer vroeg de Rotterdamse wijkagent hoe dat kon:

Naamloos

De fanatieke fundamentalist (bidt twintig keer per dag) Aboutaleb (voornaam vernoemd naar de massamoordenaar met 1,5 miljard volgelingen) geeft zijn mede-moslims toestemming voor een illegale demonstratie waar Nederlanders die voor echte democratie opkomen een proces verbaal krijgen. Aboutaleb heeft zojuist de islamitische apartheid ingevoerd in Rotterdam. Raadsvragen voor Joost Eerdmans bij GeenStijl.

En in veel grote Europese steden heeft Erdogan zijn trouwe vijfde colonne.

Moeiteloos hebben de Turken dit keer Wenen ingenomen, en reken maar dat zij hun geschiedenis wél kennen.

De Turken zijn ons vijandig gezind, hangen de ISIS ideologie (islam) aan. Er zit niets anders op dan dat we ze als de bliksem voor de keus stellen: “Ben je Nederlander of ben je Turk?” In het laatste geval moeten ze hun Nederlands paspoort inleveren en richting Ankara vertrekken. “Wil je sharia of niet?” In het eerste geval moeten de koffers gepakt worden en de terugweg genomen worden.

Mark Rutte en Frans Timmermans hebben Erdogan gefeliciteerd met zijn sultanaat en de sharia, met bijbehorende onthoofdingen. Eerder al hadden ze hem al 6 miljard gegeven om de bevolkingssamenstelling in de Koerdische gebieden definitief te veranderen door daar miljoenen soennitische ‘vluchtelingen’ te vestigen. Dat opgeteld bij de ontheemdingscampagne telt als een genocide.

Om te voorkomen dat de legers van Erdogan, Frans Timmermans en Mark Rutte hier ook het kalifaat en de sharia vestigen en de ongelovigen genocideren, waarna er geen Turkse soldaten van de brug over de Bosporus gegooid zullen worden, maar Rotterdammers van de Erasmusbrug, zullen Mark Rutte en Frans Timmermans nú van het toneel moeten verdwijnen en de grote meerderheid van de Turken uitgewezen.

Mark Rutte en Frans Timmermans collaboreren met het islamofascisme op een wijze die wij hier in 1939 niet voor mogelijk gehouden zouden hebben, en zijn bereid om voor hun Groot-Europese droom ons op te offeren aan de islam.

Geen enkele straf is toereikend voor dit verraad.

 

 

 

Rest mij nog de volledige tekst van de headerfoto:

Comments zijn gesloten.

3 Comments on Het Sultanaat, met de felicitaties van Mark Rutte en Frans Timmermans

  1. Dictator Erdogan heeft Turkije de laatste jaren steeds verder geislamiseerd, veel journalisten in de cel gezet, kranten verboden, 2700+ rechters ontslagen, 2900+ militairen gearresteerd, ISIS van en naar Europa laten reizen en ISIS gewonden medisch verzorgd, ISIS olie gekocht, Koerdische steden platgebombardeerd, Koerden die tegen ISIS streden gebombardeerd enz. enz. Erdogan steekt de schuld op Gulen in Amerika die een soort Turkse Moslim Brotherhood beweging leidt. Erdogan chanteert Duitsland en Europa met de asielmaffia. Erdogan zet de VS onder druk rond de vliegbasis Incirlik waar de nucleaire wapens liggen. Als Erdogan met een combitang de juiste draadjes van de nuclear devices kan doorknippen deinst hij er niet voor terug deze atoom wapens toe te eigenen en de Nato te verlaten. De nederturken zijn de 5e kolonne van de Erdogan islamizering van Europa en Nederland.

    Geliked door 1 persoon

  2. Gerrit Tienkamp // 20/07/2016 om 14:19 //

    Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: