Groningen: Soldiers of Odin claimen crimmigrant te hebben aangehouden

De ongewenste mohammedaan, behalve door de overheid die ons kapot wil maken, zou vrouwen lastig gevallen hebben. En omdat de politie er alleen maar is om Mohammedanen te beschermen en onschuldige vrouwtjes in Geldermalsen half dood te slaan met toestemming van de collaboratierechtbank, moest de bevolking zelf ingrijpen.

Politie ontkent en bagatelliseert, maar we weten inmiddels wat hun beweringen waard zijn.

Dagblad va het Noorden: Politiewoordvoerster Ramona Venema: ,,In de binnenstad spraken we de man na een tip aan. Hij was mishandeld en had klappen gehad. Van wie is onduidelijk. De man deed geen aangifte.’’ Venema ontkent dat de man door de SOO aan de politie is overgedragen.

Moslimbroeder (een terreurorganisatie in veel landen) Marcouch is van mening dat dhimmies zich niet mogen verdedigen en zich willoos in elkaar moeten laten slaan, bestelen, en hun vrouwen laten verkrachten.

Naamloos

Toen vorige week de ex-hoofdredacteur van de Nederlandse Pravda, Pieter Broertjes, een radicale moslim aanstelde als hoofd van de Hilversumse shariapolitie hebben we deze uitvoerder van het project niet gehoord.

https://twitter.com/GertonPolitiek/status/753550064325459969

De Volkskrant, nooit vies van een hetze tegen het volk, heeft het over een ‘klopjacht’.

Soldiers of Odin ontstond in het najaar van 2015 in Kemi, Finland, als reactie op de vluchtelingenstroom. Odin is een mythologische oppergod. De beweging is overgewaaid naar verschillende Europese landen. Sinds februari is er een Nederlandse Facebookpagina, onder het motto ‘Protecting our citizens and defending our streets’. Er zijn ‘chapters’ (afdelingen) in Groningen, Drenthe, Brabant, Limburg, Arnhem, Leiden, Utrecht.

De Volkskrant haalt ook nog het extreem-linkse Kafka aan, maar daar mag de Volkskrant in stikken, die leugens herhaal ik niet.

Commenter ‘iemand’:

Odin was een god. Beledigt de pvda mijn geloof? Dat ouder is en diepere wortels heeft.. als de fucking ISLAM waar hij zo op geilt?

ALL HEIL ODIN!

 

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Groningen: Soldiers of Odin claimen crimmigrant te hebben aangehouden

  1. Die Pokemonrage komt goed uit om de jachtinstinkten aan te wakkeren zodat straks als de zaak wat bedaard is en alle Pokemons gevangen de zaak naadloos overgaat in jacht op mes- of vingerbezitters en iedereen lid wordt van de Odin Seals.

    Like

  2. oet_grunnen // 21/07/2016 om 18:00 //

    Als Den Haag verbaasd is over deze ontwikkeling geeft dat eens te meer aan dat ze geen volksvertegenwoordiger meer is. De soldiers of Odin hebben mijn sympathie.
    En Marcouch is natuurlijk een gevaarlijke “gematigde” moslim.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: